31 Ağustos 2012 Cuma

HAFTANIN BUTİĞİ BEŞİKTAŞ FREE SHOP

"Arkadaş ben şık giyinmek istiyorum ama gücüm Beymen'e, Harvey Nichols'a, Ali Altamoda'ya yetmiyor" diyorsanız size Beşiktaş Free Shop'u öneririm. Büyük Beşiktaş Çarşısı içerisinde yer alan Free Shop, dünyaca ünlü markaları çok uygun fiyata alabileceğiniz bir yer. Tişörtten, jean'e gömlekten kazağa, sweat'ten ayakkabıya her ürünü bulabileceğiniz dükkanın sahipleri Erbil ve Ercan Gürbüz kardeşler. Oldukça bonkör olan kardeşler dükkana adım atar atmaz çayınızı söylüyorlar. Tatlı dilli iki kardeş kendileri iyi giyindiklerinden müşterileri çok doğru yönlendiriyorlar. Nakitte de iyi indirim yapıyorlar. Krdei kartıyla ödeyeceksiniz fazla dil dökmeyin indirim yok. Duvarda asılı olan "Babamın oğluna veresiye yok" yazısından da anlayacağınız gibi "Kanka ertesi gün vereceğim" "Aybaşında getiririm" durumları yok.    Yazdan sonbahara, kıştan ilkbahara geçiş dönemlerinde sağlam indirim ve kampanyalar var. Şu sıralar üç al iki öde kampanyası var. Yaz daha bitmedi. Koşun bedenler tükenmeden uygun fiyata bir-iki tişört kapın. Selamımı söylerseniz bi çay da benden içersiniz.

1 GRAM KOBE BEEF ALABİLİR MİYİM?

Duydum ki et dünyasının harika çocuğu Nusret, hedef büyütmüş. Japonların ünlü sığırı wagyuyu incelemek için Japonya'ya gitmiş. Nusret, wagyuları Türkiye'de yetiştirip etini Doğuş Grubu'ya ortak açtığı yeni mekanında Türk insanıyla buluşturacakmış. Kobe sığırı wagyular dünya üzerindeki birçok insandan (en azından benden) iyi yaşıyor.

Günde bi kova bira

Jponya'nın Kobe şehrindeki  çiftliklerde yetişen wagyuların her birine 10 kişi bakıyor. Wagyular şalgam, havuç, patates ve arpayla besleniyorlar. Ayrıca iştahları açılsın diye her gün bir kova da bira içiyorlar. Zaman zaman kaplıcaya götürülüp ruhları arındılıyor ve sinirli olmuyorlar. Vücutlarına da gün boyu masaj yapılyor. Bu masaj sırasında özel bir eldiven kullanılıyor. Kobe beef'lerin bir porsiyonu Japonya'daki restoranlarda Türk parasıyla 400-500 liraya satılıyor. Yiyenler "Bu yediğimiz etse daha önce yediklerimiz neydi?" yorumunu yapıyorlar. Nusret bakalım aynı şartlarda wagyuyu yetiştirmeyi başarabilecek mi? Ayrıca porsiyonu kaç liraya müşteriye sunulacak merak ediyorum. Bizim kabımız dar. Bir porsiyona 300-500 lira veremeyeceğime göre oturup masaya "Bir gram kobe beef alabilir miyim" diye şansımı deneyeceğim. Eee bu yazının erkek modasıyla ilgisi ne diyeceksiniz. İlgisi yok. İyi yiyen erkek iyi giyinir.

30 Ağustos 2012 Perşembe

AMA BU GUCCI


Versace’den 2012 Model Limitli Saat Koleksiyonu DV One Cruise


İsviçre yapımı Versace Saat, İlkbahar-Yaz 2012 sezonu için ürettiği DV One Cruise koleksiyonundaki saat modelleri ile lüks saat mağazaların vitrinlerine hareket getiriyor. Versace’nin renklerinden oluşan, ikonik sınırlı üretim DV One Cruise koleksiyonu bu sene Milano moda haftasında Donatella Versace’nin katılımıyla tanıtıldı. Estetik bir yaklaşımla üretilen DV One Cruise koleksiyonu, İsviçre saat yapım ustalığını ve İtalyan tasarımın gücünü birleştiriyor. İlkbahar-Yaz 2012 Versace defilesi renkleri olan mavi, mor, siyah ve kırmızıdan esinlenen ve Donatella Versace tarafından tasarlanan DV One Cruise koleksiyonu, yüksek teknolojiyle üretilmiş materyaller ve kromatik renklerden oluşuyor.



DV One Cruise koleksiyonunun en özel parçası, mavi safir bezeli ve 2 adet yakut taşla süslenmiş, mavi ve mor kauçuk kayışlı, kırmızı kadranı bulunan kronometreli model sipariş üzerine özel olarak üretiliyor. Bu modelin taşsız versiyonu ise dünyada sadece 99 adet üretildi.Koleksiyonun seramik kasalı modellerinde altın kaplama üzerinde safir ve yakut taşlar; mor, sarı, pembe kadran ve aynı renklerde kayış seçenekleri bulunuyor.DV One Cruise koleksiyonunun en son ayağında piyasaya çıkan klasik renkli taşsız modeller de 2012 yazında Türk tüketicisiyle buluşuyor.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...