26 Eylül 2012 Çarşamba

TOM FORD İMZALI 007 KOL DÜĞMELERİ SATIŞTA

Sinema efsanesi James Bond serisinin son filminin bütün parçalarını tasarlayan Tom Ford, James Bond esintili sınırlı sayıda kol düğmeleri tasarladı. 29 Eylül`de açık arttırmayla satılacak olan 30 adet kol düğmesinin bir örneğini son filmde Daniel Craig kullanmıştı.

23 Eylül 2012 Pazar

BİR ERKEK NASIL GİYİNMEMELİ? bkz TOLGA KAREL


Tolga Karel'e şunu demek istiyorum: Ne yaptın be abicim. O üzerindeki atlet benzeri tekstil ürününün (adını bile koyamıyorum) durumu nedir? Farklı olma çabası içerisindesin anlıyorum seni üstelik cesur giyinenlere her zaman saygı duymuşumdur ama facia görünüyorsun. Spor salonuna gidip iki pazusu şişince yaz kış kolsuz body'le dolaşan varoş delikanlıları bile senden iyi görünüyor. Tolgacığım acil moda konusunda yardım almalısın. Üstelik sen artık bir babasın. Tamam süveter de giyme ama yakışanı giy en azından...

22 Eylül 2012 Cumartesi

GÜNÜN HATTA YÜZYILIN KÖTÜ GİYİNENİ: LUGANO

Lig TV'nin anket programı Quiz'e katılan bütün çoğu futbolcu (Aralarınde Emre ve Alex de var) "En Kötü Giyinen Kim?" sorusuna ağız birliği etmişçesine Lugano cevabı verdiler. Fenebahçe'den aldığı milyon euroların miktarını beğenmediği için geçen sene modanın merkezi Paris'e (PSG) transfer olan Lugano nasıl olur da iyi giyinemez. Para fazlasıya var. tip de var, futbolcu adam doğal olarak fizik de var. Ama arkadaşta zevk yok anlaşılan. Lugano'nun neden kötü giyindiğini de kısa bir araştırmayla öğrendim.


İŞTE CEVABI

Lugano çok cimriymiş. Zorunlu ihtiyaçlar haricinde hiçbir şee para harcamazmış. Kıyafetlerini sponsor firmalardan tedarik edermiş. Bedava olsun da nasıl olursa olsun farketmezmiş. Dar kesim bol kesim pembe gömlek altına sarı pantolon falan hiç umurunda olmazmış arkadaşın. Yeter ki para vermesin. Allah adama her şeyi vermiş zevk vermemiş. Oğlum Lugano parayı mezara mı götüreceksin? Bak Paris'tesin çık şöyle YSL'ye git, Lanvin'e git, Prada'ya git donat kendini. Apaçi gibi dolaşma ortalıkta bak arkadaşların seni TV'lerde rezil ediyor.

19 Eylül 2012 Çarşamba

HANGİ ÜNLÜ HANGİ AYAKKABICIDAN ALIŞVERİŞ YAPIYOR?


Acun Ilıcalı: Paul Smith'in kreasyonlarını seviyor.
Pascal Nouma: Spor ayakkabı tercihi Hummel. Klasik ayakkabıda Prada'yı tercih ediyor.

Kerem Alışık: Tod's en sevdiği marka...

18 Eylül 2012 Salı

İSTANBUL FASHION WEEK PROGRAMI

Bu yıl Karaköy'deki İstanbul Modern Müzesi'nde 10-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan ISTANBUL FASHION WEEK'in programı belli oldu. İşte o program:


17 Eylül 2012 Pazartesi

EFSANE CAT'İN GERİ DÖNÜŞÜ



90'lı yıllarda gençliğin gözde ayakkabı markasıydı Cat. Cat'in sarı botlarını gimeyen kalmamıştır. Yakası kürklü deri mont, buz mavisi 501'le mükemmel bir uyumu vardı. O dönem yok sattı Cat. Hatta bazı kurnazlar "Kat" "Catz" "Kets" gibi çakma markaları da piyasa sürmüşlerdi. Sonra nedense uzun bir süre sessiz bir dönem yaşadı Cat. Tahtını bir dönem Buffalo, Timberland, Lumberjack gibi markalara bıraktı. Cat, yıllar sonra arenaya geri döndü. Mükemmel modeller yapmış. CAT markası, 2012-2013 sonbahar kış sezonu için yepyeni bir koleksiyon ile karşınıza çıkıyor. Tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa çıkan yeni CAT koleksiyonunda yine hepsi birbirinden rahat botlar çok özel tasarımlar ile bütünleşiyor. CAT’in yeni erkek koleksiyonu dinamik, ayrıcalıklı tarzları tercih eden erkeklerin favorisi olacak.


Renkli model sevenlere POE 

Poe modeli günlük yaşamınızda süper rahat edebileceğiniz, ayağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz özel bir Cat botu olarak dikkat çekiyor. Koleksiyonun en renkli üyesi olan Poe nubuk ve deri seçenekleri ile de öne çıkıyor. Siyah Deri, Gri Nubuk, Sarı Nubuk, Kırmızı Nubuk ve Kahverengi Deri alternatifleri arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız. Fiyatı: Nubuk- 179 TL / Deri 189 TL



 


Hareketi sevenlere UTILIZE

Hareketli bir hayatı olan, bu hareketlilik içinde rahatını ön planda tutan ancak tarzından da ödün vermek istemeyen erkekler için artık ayakkabı bulmak sorun değil. Tasarım, kalite, rahatlık ve fonksiyonelliğin bir arada olduğu Utilize, hem gündüz hem gece rahatlıkla kullanılabilecek özel bir CAT modeli olarak ön plana çıkıyor. Koleksiyonun en dikkat çeken modelleri arasında yer alan Utilize en iyi kalitede hakiki deri kullanılarak üretiliyor. Tabanı yumuşak, dayanıklı, esnek, su ve hava geçirmeyen, elektriğe karşı dirençli özel bir kauçuk malzemeden üretilen Utilize modelinin astarı ise filedir. Ayağın şeklini alabilen, formunu koruyan, yırtılmaya karşı dayanıklı, yumuşak, rahat, kırışmayan, nefes alan bir malzeme olan File erkeklere mükemmel bir konfor sağlıyor. Ayakkabıdan çıkarılabilen özel Eva iç tabanı ile botunuz hem uzun ömürlü olacak hem de ayakkabınızın bakımını kolaylıkla yapabileceksiniz. Yapısı itibariyle üzerinde bakteri üretmediği için son derece sağlıklı olan Eva malzemesi ayrıca ayakkabınızda ısı yalıtımı da sağlamaktadır. Tüm bunların yanında doğaya saygılı bir malzeme olup, geri dönüşümlüdür. Siyah ve Kahverengi olmak üzere 2 renk alternatifi bulunan Utilize’ın fiyatı 179 TL’dir. Cat ürünlerini tüm Yeşil mağazalarında ve satış noktalarında bulabilirsiniz.





15 Eylül 2012 Cumartesi

ARDA APAÇİDEN HALLİCE



Arda Turan'ın imajını bulamama sorunu var. Devamlı imajıyla en çok da saçlarıyla oynuyor. Yaz başında saçlarını uzatmış, yaz ortasında da saçlarına permayla kıvırcık yapmıştı. Bir dönem Roma'da oynaan Tommasi ile şimdi de Fellaini'yle özdeşleşen ülkemizde Bonussimo olarak adlandırılan bu saç modelinden kolay sıkıldı Arda. Kıvırcık saçlarını düzleştirdi. Arda şimdi de bambaşka bir saç modeliyle çıktı karşımıza. Bildiği apaçi modeli. Hadi Apaçi de demeyelim kendisini çok severim "EMOCU" olmuş Arda. Arda'cığım lütfen bu modelden ivedi bir şekilde kurtul. Saçlarını ıslatıp geriye yatır sana yakışır. Bu tempoyla korkarım Kempes modeli falan olayına gireceksin yoksa. Bak bende hiç saç yok. Ne yapalım bunalıma mı girelim?

14 Eylül 2012 Cuma

Tod’s’dan “Italian Portraits”

Lüks moda anlayışını kusursuz İtalyan işçiliği ve kalitesiyle birleştiren Tod’s, elegant İtalyan erkeklerini, “Italian Portraits” kitabıyla, modern, geleneksel, güçlü ve özel değerleriyle biraraya getiriyor. El işçiliğiyle üretilen Tod’s ürünleri, İtalyan kültürünü yansıttığı kitabıyla Tod’s dünyasını tüm değerleriyle paylaşıyor.


TOD’S


Tod’s’un kurucusu Diego Della Valle, 1970’lerde ilk mokasen ayakkabıları tasarladıktan sonra 1997 yılında ayakkabı koleksiyonlarının yanı sıra markanın vizyonu koruyarak çanta koleksiyonları üretmeye başladı. İtalya’nın Marche bölgesinden dünyaya açılan Tod’s Butikler, bugün New York’tan Tokyo’ya, Milano’dan Los Angeles’a Londra’dan Dubai’ye birçok merkezde yer alıyor.









KISA PAÇALI TÜMER METİN






Geçen yıl futbolu bırakan bu yıl da televizyonda futbol yorumculuğu yapan Tümer Metin, dün de son moda seçimleriyle Nişantaşı sokaklarını podyuma çevirdi. Kısa, duble paça dar pantolonu, kırmızı, mavi çizgili çorapları ve dövmeleriyle futbolcu farklı olduğunu hissettirdi 

  
Tümer Metin'in giydiği kısa paçalı pantolon 2012 İlkbahar-Yaz döneminde tüm dünyada modaydı. Ama nedense Türkiye'de pek rağbet görmedi. Paçalarını hafif kıvıranlar oluyordu ancak 10 santim kısaltmaya kimse cesaret edememişti. Bilek boyuna kısalan paçalar, özellikle kanvas pantolonlarda yeni sezonda bir devrime öncülük ediyor. Düz ya da kıvrık paçalar, slim kalıpta, sandaletler, Tomslar, Loaferlarla destekleniyor ve şıklığın adı oluyor. Giyilecek ayakkabı modeline göre paça boyuyla oynamak isteyenlerin “kıvrık paça” modelini tercih ettiği pantolonların, fitilli, desenli, ya da düz renklerini bulmak mümkün.

 

13 Eylül 2012 Perşembe

GÜNÜN ŞIKI: CEMAL DİNDAR

Türkiye'ye birçok top modeli getiren ve sektörün en büyük ajansı olarak bilinen Flash Model'in ve Events Tree'nin genç patronu Cemal Dindar, cemiyet hayatının en şık giyinen isimlerinden. Bugün sayfamızın konuğu Cemal Dindar.
 

En sevdiğiniz marka? Lanvin, Dolce&Gabbana, Dsquared(Özellikle jeanleri), Yves Saint Laurent, Hermes, Richmond(Kazak ve gömlekleri süper), ayakkabıda Tods...

En sevdiğiniz ucuz marka: Zara'yı ve Massimo Dutti.

Spor mu klasik mi? Yazın spor kışın klasik giyinmeyi seviyorum.

Cebinizdeki son parayla yemek mi yersiniz, kıyafet mi alırsınız? Kıyafet alırım. Aldığım kıyafet sayesinde yemek yerim nasılsa.

Sizce Türkiye'nin en şık giyinen ismi kim? Ralph Tezman iyi giyiniyor.

Olmazsa olmaz aksesuvarınız? Güneş gözlüğü. Güneş gözlüğünde Cartier'i tercih ediyorum.

İstanbul'da en çok alışveriş yaptığınız yer? Beymen, Harvey Nichols, Ali Altamoda. Eskiden Karaköy'deki Amerikan Pazarı'ndan da çok sık alıiveriş yapardım. Ama çoğu kapandı nargileci oldu.

11 Eylül 2012 Salı

Elle’den Fashion’s Night Out’a özel sürprizler…



Bu yıl 13 Eylül akşamı gerçekleşecek olan Vogue Fashion’s Night Out’ta ELLE renkli etkinliği ile ses getirecek. Modanın ayak sesi ELLE City’s Alışveriş Merkezi’nde müşterilerini; özel Green Koleksiyonu, % 40 indirim fırsatı ve diğer sürprizleriyle karşılayacak.


ELLE, her sene farklı etkinlikler ile yer aldığı Fashion’s Night Out için yine ilgi çekici bir konsept hazırladı. City’s mağazasına gelenler, hem ELLE’in yeni sezon ürünlerinde FNO’ya özel % 40 indirim avantajından yararlanma şansı bulacak hem de şarap ikramı eşliğinde keyifli anlar yaşayacaklar.

ELLE’in çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla hazırladığı özel Green Koleksiyonu’ndaki babetler de City’s mağazasında yer alacak. Çevreyi hızla kirleten plastik ve benzeri atık maddeler birer aksesuara dönüşüyor ve ELLE Green Koleksiyonu’nda kullanılıyor. Pet şişelerden yapılmış çiçekler babetleri süslerken, atık kumaş ve doğal deri parçalarından da moda çizgiler taşıyan modeller hazırlanıyor.

13 Eylül Perşembe akşamı gece yarısına kadar açık kalacak ELLE City’s mağazasını ziyaret edenler eğlenceli “Wanna be a Rock Star” fotoğraf etkinliğine de katılabilecek.

MAVİ'DE YÜZDE 20 İNDİRİM


Mavi, Vogue Türkiye dergisinin 13 Eylül gecesi İstanbul’da gerçekleştireceği “Fashion’s Night Out” alışveriş şenliğine, İstinye Park, Nişantaşı ve Bağdat Caddesi’ndeki mağazalarıyla katılacak. Modanın en büyük partisi Vogue Fashion’s Night Out’a özel olarak İstinye Park, Nişantaşı, Nişantaşı City’s ve Bağdat Caddesi mağazalarında 18:00-24:00 saatleri arasında yapılan tüm alışverişlerde müşterilere %20 indirim avantajı sunulacak.  

Mavi muhabirleri Vogue Fashion’s Night Out Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve İstinye Park’tan bildiriyor” etkinliğiyle gece boyunca üç lokasyonda katılımcıların stili Mavi’nin Facebook, Twitter, Instagram sayfalarından paylaşılacak. Ayrıca ünlü blogger Billur Saatçi, Nişantaşı mağazasının önünde FNO modasını Mavi’nin Instagram’ından paylaşacak.

COLİN'S BMW VERİYOR



16 Ağustos’ta başlayan ve 23 Eylül’e kadar devam edecek Colin’s Jeans Fest ile yüzlerce hediye ve BMW 116i kazanma şansı Vogue Fashion’s Night Out’ta da devam ediyor.

Vogue Türkiye tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Vogue Fashion’s Night Out, 13 Eylül Perşembe akşamı gerçekleşiyor. Jean alışverişini festivale dönüştüren COLIN’S “Jeans Fest” ile Vogue Fashion’s Night Out’ta da hem en moda jeanler hem de hayalinizdeki hediyeler sizi bekliyor. “Jeans Fest”  süresince yapacağınız her jean alışverişe 9 iPhone 4S, 199 Philips Kulaklık, 999 Colin’s Jean ve 1 BMW 116i kazanma şansı sizleri bekliyor. Ayrıca “Jeans Fest”  kampanyası süresince COLIN’S mağazalarından yapacağınız her jean alışverişine Colin’s’in rengarenk şapkaları hediye.

Vogue Fashion’s Night Out (VFNO) bu yıl da yine Nişantaşı, İstinyePark ve Bağdat Caddesi’nde. Markalar, mağazalarında düzenleyecekleri davetler, eğlenceli aktivitelerle ve verecekleri promosyonlarla İstanbullulara farklı bir gece daha yaşatacak.

VFNO’a katılan markaların mağazalarında, bu özel gece için Arzu Kaprol tarafından tasarlanan alışveriş çantası ve t-shirt’lersatılacak, bu satışlardan elde edilecek gelir, Tohum ve Otizm Vakfı’na bağışlanacak.

2010’da 700.000, 2011’de 1.000.000 kişinin katıldığı etkinliğe bu sene ilginin daha da yoğun olması bekleniyor. Modanın bu en büyük alışveriş partisinde, Colin’s mağazalarında sürprizler sizi bekliyor!

FASHİON'S OUT İNDİRİMLERİ VE ETKİNLİKLERİ



Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek modanın en büyük alışveriş partisi Fashion’s Night Out 13 Eylül 2012 Perşembe günü sizlerle buluşacak.
 

Abdullah Kiğılı'da yüzde 20 + yüzde 10

FNO’ya katılan Abdullah Kiğılı, modanın en büyük alışveriş partisi Fashion’s Night Out’a özel yüzde 20 + yüzde 10 indirim kampanyasıyla İstinye Park Mağazasında lüksü seven erkeklerin yüzünü güldürecek.
Vero Moda'da Fashion's Night Out Kutlaması!
Ünlülerin katılımı, canlı müzik ve DJ performanslarıyla gece geç saatlere kadar sürecek olan Fashion's Night Out için Vero Moda, 13 Eylül Perşembe akşamı 18.00-24.00 saatleri arasında Nişantaşı mağazasında geceye özel tüm ürünlerde indirim sunuyor.

Koton'da yüzde 30 indirim

Sezon trendlerini en zengin model seçeneği ile moda severlerin beğenisine sunan Koton’da, Fashion’s Night Out’a özel indirimli alışveriş ayrıcalığı sizleri bekliyor. Bu yıl 3.sü gerçekleşen etkinlik kapsamında Koton, Fashion’s Night Out gecesi Nişantaşı, İstinye Park ve Suadiye mağazalarında yeni sezon tüm ürünlerde %30 indirim sunuyor. İstanbul’un en önemli Moda gecelerinden olan Fashion’s Night Out’u, Koton’da karşılayanlar Sonbahar-Kış koleksiyonunu incelerken, Koton’un geceye özel %30 indirimi ile alışveriş yapmanın keyfini çıkaracak. 13 Eylül Perşembe akşamı, Vogue Türkiye öncülüğünde gerçekleşecek bu harika gecede Koton, İstanbul’lu moda tutkunlarını mağazalarına bekliyor.


Atasay'da özel indirimler

Atasay, tasarımcıların, modellerin ve sektör öncülerinin katılımıyla gerçekleşecek Fashion Night Out’a özel indirimler ve süprizler sunuyor. Atasay bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek olan Fashion Night Out gecesinde İstinye Park ve Bağdat Caddesi mağazalarında katılımcılarını bekliyor. Atasay, 13 Eylül gecesi İstinye Park ve Bağdat Caddesi  mağazalarında pırlantalı ürünlerde yüzde 15, altın ürünlerde ise yüzde 10 indirim sunuyor.,Ayrıca  alışveriş yapan herkese bu geceyi unutulmaz kılacak “Şans Bilekliği”  de hediye ediliyor. Gece geç saatlere kadar devam edecek olan Fashion Night Out kapsamında Atasay Bağdat Caddesi ve İstinye Park mağazalarındaki özel indirimlerden ve hediyelerden yararlanabilirsiniz. Atasay’ın, bu geceye özel fırsatlarını kaçırmayın. Fashion Night Out coşkusunu Atasay ile yaşayın.

Sephora Fashion’s Night Out’un Yıldızı Olacak!

Sephora İstinye Park Mağazası birbirinden özel sürprizleri ve çok özel fırsatları ile Vogue Fashion’s Night Out’ın en eğlenceli en trendy etkinlik alanı olacak! Güzellik ve bakım tutkunlarının bir yıl boyunca heyecanla beklediği VFNO’ya katılan Sephora, alışveriş severlere çok özel sürprizler sunuyor. 13 Eylül Perşembe akşamı 18:00-00:00 saatleriarasında, Sephora ürünlerinde ve sadece Sephora mağazalarında satılan Amerika’nın yanı sıra Avrupa’nın da en ünlü kozmetik markalarında %15 indirim fırsatı Sephora kart müşterilerini bekliyor.

Dockers’tan Fashion’s Night Out stil danışmanlığı fırsatı


Fashion’s Night Out’a katılan Dockers, stilinizi yeniden keşfetmenize yardımcı oluyor. 13 Eylül Perşembe akşamı, İstiyePark Boyner’deki Dockers® satış noktasına gelenler, Dockers® erkek stil danışmanının vereceği ipuçlarıyla sonbahar boyunca vazgeçemeyecekleri maskülen ve tarz sahibi kombinasyonlar yaratacaklar. Khaki deyince ilk akla gelen marka olan Dockers® da 13 Eylül Perşembe akşamı gerçekleşecek olan Fashion’s Night Out şerefine İstinyePark Boyner mağazasındaki satış noktasını ziyaret edeceklere stil danışmanlığı hizmeti sunuyor. Ayrıca Fortune Cookie’ler içinde yer alan sürpriz hediyeler ve Alpha kokteyller Dockers®’ı ziyaret edecekleri bekliyor. Dockers® erkek stil danışmanından yeni koleksiyonundaki ürünlerin nasıl kombinleneceği hakkında ipuçları alabilir, stilinizi yeniden keşfederken keyifli ve özel bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Adidas'ın indirimleri sosyal medyada

Bu yıl modayı sokaklara taşıyan adidas Originals, “all Originals represent” diyerek tüm yaya geçitlerini podyuma çeviriyor. Siz de bir anlık bile olsa süper model olmak istemez misiniz? O zaman sizi FNO gecesi İstinye Park ve Nişantaşı adidas mağazalarına bekliyoruz. Mağaza girişlerine kurulacak all Originals represent alanından geçerken fotoğrafçılara en şık pozlarınızı vermeyi unutmayın. Siz indirimli alışverişin keyfini çıkarırken, fotoğrafınız özel çerçevesi ile hazırlanıyor olacak. Gerçek bir moda şovuna ev sahipliği yapacak İstinye Park ve Nişantaşı Mağazalarında, Radio adidas Originals DJ’leri iş başında olacak. İstinye Park’ta Yiğit Gürcihan’ın FakePakt kimliğiyle yayacağı beat’lere karşı koyamayacak, Nişantaşı’nda ise Club Bangkok’tan Onur Yazıcı’nın Indie seçkisi ile yerinizde duramayacaksınız. FNO günü adidas’ın sizler için birçok sürprizi olacak. Bu sürprizlerden yararlanabilmek için yapmanız gereken tek şey, sosyal medyada biraz vakit geçirmek! Radio adidas Originals’ın Facebook ve Twitter hesaplarını takip ederek adidas’tan sürpriz hediyeler ve indirimler kazanabilirsiniz. FNO gecesi ise, Foursquare ile adidas mağazalarında check-in olup size özel indiriminizi anında kullanabileceksiniz.

Penti de indiriyor

Penti, 13 Eylül Perşembe gecesi gerçekleştirilecek Vogue Fashion’s Night Out alışveriş heyecanına hazırlanıyor. Suadiye Penti, İstinye Park Penti, Nişantaşı Penti mağazalarında geceye özel sürpriz indirimler sunularak alışveriş şenliği kutlanacak. Saat 24:00’e kadar açık kalacak Penti mağazaları, alışverişi adeta bir coşkuya dönüştürecek. Renk renk, desen desen Penti çorapları, birbirinden iddialı iç çamaşırları ve sezon trendlerini yansıtan aksesuvarları geceye özel sunulan indirimle almak isteyenler, farklı bir alışveriş gecesi yaşayacak.

City's'de parti var
Yılın önemli moda olayı olan alışveriş şenliği Fashion’s Night Out’a, City’s’de birbirinden ilginç etkinlik ve sürprizlerle kapılarını açıyor. City’s, sürpriz isimlerin katılacağı geceye, düzenlenecek moda etkinlikleri, canlı müzik performansları, sürpriz indirim fırsatları ve birbirinden renkli etkinliklerle merhaba diyecek. Müşterilerine kaliteli alışverişin yanı sıra ev sahipliği yaptığı etkinliklerle de eşsiz hizmetler sunan moda ve yaşam merkezi City’s, bu sene de yılın en önemli moda partisinin coşku ve fırsatlarını kaçırmak istemeyenleri gecenin ruhuna uygun büyüleyici atmosferinde ağırlayacak “Fashion’s Night Out”da gecenin ritmi köşe yazıları ve ilk kitabı “ Falan Filan” ile geniş okuyucusu kitlesine ulaşan Oben Budak  “Fashion’s Night Out” için City’s’de unutulmayacak bir DJ performansı ile gecenin partisine imza atacak.

Dilek Hanif'ten armalı gömlek

Dilek Hanif Atölyesi, sunacağı Hazır Giyim Koleksiyonu ile 13 Eylül Perşembe gecesi konuklara keyifli bir alışveriş vaadediyor. Nişantaşı'ndaki tarihi Ralli Apartmanı'nda yer alan Dilek Hanif mağazasında ziyaretçiler gece boyunca canlı müzik eşliğinde keyifli alışveriş imkanı yaşarken, Vogue Fashion's Night Out'a özel indirimlerden de yararlanabilecekler. Kırmızı halı ile karşılanacak konuklar, Dilek Hanif Hazır Giyim Koleksiyonu'nu incelerken, sunulacak lezzetli ikramlarla da farklı bir alışveriş deneyimi yaşayacak.Ayrıca Vogue Fashion's Night Out gecesinde Dilek Hanif mağazasından 500 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilere de Dilek Hanif özel tasarımı armalı gömlek hediye edilecek.


Mehmet Turgut fotoğrafınızı çekecek


Yapı Kredi Worldcard, dünya modasının en büyük alışveriş partisi olarak kabul edilen Vogue Fashion's Night Out İstanbul'un 2. kez ana sponsoru oldu. Yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi Worldcard ile Vogue Fashion's Night Out'a katılanlar, kendilerine özel fırsatlarla gece alışveriş yapma keyfini sürerken, Mehmet Turgut'un objektifinden fotoğraflarını çektirme fırsatını da yakalayacak.Ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut ve ekibi, İstinye Park'ta kurulacak 200 metrekarelik sette, 21.00 ila 24.00 saatleri arasında Worldcard sahiplerine özel moda çekimini tüm detayları ile gerçekleştirecek. Kişiye özel fotoğraflar, sahiplerinin e-mail adreslerine Mehmet Turgut imzası ile gönderilecek. Katılımcıların içindeki fotomodeli ortaya çıkaracak olan bu etkinlikte Vogue Fashion's Night Out'a katılanlar da ünlü fotoğrafçının çalışma sürecini izleme olanağı bulacak. 13 Eylül 2012 Perşembe gecesi Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstinye Park'ta düzenlenecek Vogue Fashion's Night Out'ta Worldcard'ın kart sahiplerine sürpriz bir kampanyası da olacak. Kart sahipleri Worldcard ile üye işyerlerinden yapacakları her tek seferdeki 100 lira ve üzerinde alışverişlerine 10 lira Worldpuan kazanma fırsatı elde edecek. Kart sahipleri etkinlik kapsamındaki alışverişlerinden 50 liraya kadar Worldpuan kazanabilecek.

Özlem Süer neredeyse üste para verecek
   
Takipçilerine deneyim dolu etkinlikler yaşatmayı seven Özlem Süer tasarımcı markası,
bu defaki etkinliğini, bu sene 3.sü düzenlenecek olan VOGUE FASHION’S NIGHT OUT kapsamında kısa süre önce açılan yeni satış noktası Özlem Süer SUADİYE’ de 13 EYLÜL Perşembe 2012, 18.00- 00.30 saatleri arasında hayata geçirecek… “NIGHTIES by ÖZLEM SÜER “ ismi ile kurgulanacak ve twitter üzerinden #nightiesbyozlemsuer hashtagi ile takip edilebilecek etkinlik sürprizlerle dolu! Dünyaca ünlü makyaj ürünleri markası M.A.C ile çapraz sürprizlerin olacağı ve işbirlikçi cool markaların etkinliğin bir parçası olarak ikram ve hediyeler sunacağı etkinlik, Özlem Süer’ in Bağdat Caddesi / Suadiye mağazasında ilk defa gerçekleşecek bir gece daveti buluşması olacak 90’ların hit şarkılarının Murat Beşer tarafından çalınarak dans pisti ortamı yaratılacak etkinliğin en büyük sürprizi; Mağazada ouşturulacak mini stüdyo alanında, Konukların 90’lar stylingi ile MEHMET TURGUT'un yaratıcısı olduğu 46 Dergisi ekibi ve Baran Akkoyunlu ve Deniz Koşan objektifine poz verecek olması! Özlem Süer takipçilerinin mağazada tam bir fashion shooting atmosferi deneyimleyeceği etkinlik aynı zamanda Sonbahar-Kış 2012-13 yeni sezon tasarımlarının da deneneceği bir platform olacak. Mağazada devam eden NET %70 İNDİRİMden de faydalanabilecek marka takipçileri, hem Özlem Süer’ in dinamik şehir hayatına yönelik hazır giyim tasarımları ile hem de davet kostümleri ile buluşacaklar. Deneyim tasarımı kavramı çerçevesinde; lezzet ve güzel müzik odaklı tasarım etkinliklerini, özel marka destekçisi isimlerle kurgulamaktan keyif alan, davetlilerin hali hazırda takipçisi olduğu markaları etkinliklerine entegre etmeye özen gösteren Özlem Süer’ in bu etkinliğinde; McDonald’s , ikramları ile lezzet dolu bir akşam keyfi yapmamızı sağlayacak. Jack Daniels’ ın hem lezzeti hem de sunum şekli ile fenomen olmuş coctail’ i LYNCHBURG LEMONADE servis edilerek tam bir happy hour coşkusu yaşamamızı sağlayacak. Doğal bileşenli 28BLACK enerji içeceğinin geceye özel sürpriz karışımları dans pistinin ritmini yükseltirken; Doğadan Çayları ve Fuse Tea ise diğer cool markalar olarak yer alacaklar. Lezzet düşkünlerinin de unutulmayacağı akşamda; İstanbul Cupcakery ismi ile yarattığı lezzetleri, zevk sahibi damaklara ulaştıran Oya Mary Köprülü’ nün cupcakelerinden tadılacak… Serinletici marka olarak ise organik lezzetleriyle her yaştan hayran kitlesi yaratmayı başaran L’ era Fresca dondurmaları servis edilecek. Özlem Süer SUADİYE:
Bağdat Caddesi, Plaj Yolu Sokak No:12 Suadiye / İstanbul 0216 445 90 43 info@ozlemsuer.com
( Bağdat Caddesi, Suadiye Zara’ nın sokağından girildiğinde sağda yer alan Movieplex Sineması’nı geçer geçmez… )

10 Eylül 2012 Pazartesi

ARDA TURAN'IN MODA SIRLARI

İyi giyinmeyi seven ve kıyafete para harcamaktan kaçınmayan hatta kazancının önemli bir kısmını kıyafete yatıran Arda Turan'dan moda sırları:

Arda'nın en sevdiği markalar: Tom Ford, Dior, American Vintage, Prada, Nike(Sponsoru)

Arda'nın en sevdiği yerli tasarımcı: Tuvana Büyükçınar

Takıntısı: Aynı markanın aynı şubesinden alışveriş yapmak. Aynı markanın başka bir şubesine gitmez. 

Arda'nın tarzı: Bazen klasik bazen dar kesim giyinmeyi seviyor. Günlük yaşamında spor ve rahat kıyafetler giyiyor. Davetlerde mutlaka kravat takıyor. Takım elbisenin içine mutlaka yelek giyiyor.

En sevdiği renkler: Siyah, lacivert...

GELENEKSEL NE GİYECEĞİM BUNALIMI BAŞLADI

Havaların yazdan sonbahara döndüğü, ılık rüzgarların yerini serin rüzgarlara bıraktığı şu dönemde "Bugün ne giyeceğim, onu giysem terlerim, bunu giysem kıçım donar" bunalımı yaşıyoruz. Bu dönemde ince de olsa mont asla giymeyin. Sabah serin esen rüzgarlar, öğlen etkisini yitirir üstünüzdeki mont fena terletir, çıkarıp elinizde taşısanız ağırlık yapar. Bu dönemde en ideal çözüm polo yaka tişört veya gömlek, üzerine de ipince bir triko... Trikoyu artistik bir şekilde gömleğin tişörtün üstüne bağlayabilirsiniz. Böylece ekstra bir yük yapmaz, hem size ayrı bir hava verir. Baktınız ani rüzgar, yağmur başladı hemen üstünüze giyersiniz. Network, Fabrika, H&M, Zara, Massimo Dutti gibi mağazalarda bu tarz trikoları bulmak mümkün. Fazla kalın olmasın hatta bayağı bir ince olsun. Gömleğin üzerinde sizi rahatsız etmesin. Sabah evden çıkmadan 5-10 dakika pencereden, balkondan sokağı seyretmeyi de unutmayın. İşe gidenler ne giymiş, kışlık giyen mi çok, yazlık giyen mi çok bi göz atın. Siz tişört giyersiniz, sokağa bir çıkarsınız herkes uzun kollu. Ya da tam tersi. Gün boyu tarzan gibi dolaşmamak için millet ne giymiş bi bakın.

VAR MI GİYECEK?

İddialı giyinmekten hoşlanan, yolda yürürken tüm bakışları üzerinizde toplamaktan çekinmeyen arkadaşlara Prada'nın altı kırmızı üstü siyah bu modelini tavsiye ediyorum.(Ben almayayım alana da mani olmayayım). Prada e-store'da mevcut olan bu ayakkabının fiyatı 695 Euro.

8 Eylül 2012 Cumartesi

HUSH PUPPIES'İN SONBAHAR ÜRÜNLERİ SATIŞTA



Klasik, spor ya da günlük... Sonbaharın gelişiyle yazlık ayakkabılar yerini kapalı ayakkabılara bırakıyor. Her bakımlı erkeğin ilk dikkat ettiği ürünlerden biri olan ayakkabılarda da bunu görmek mümkün. Hush Puppies’in sonbahara özel erkek koleksiyonunu satışa çıkardı. 

Hush Puppies, sonbahar kolleksiyonunda yer alan kahve, siyah ve kiremit tonların hakim olduğu ayakkabılar oldukça şık ve birçok çeşidi bir arada bulunuyor. 

Hush Puppies ayakkabıları; İstanbul’da Bu YAKA AVM, Forum İstanbul ve Cevahir AVM King Paolo ile ortak konsept mağazalarında satılıyor. Fiyatlar 159 TL – 199 TL aralığında....

7 Eylül 2012 Cuma

UCUZA PACİOTTİ'Yİ KAÇIRMAYIN

Günün kampanyası www.daybuyday.com'dan. Cesare Paciotti ayakkabılar 200 lira'dan satılıyor. Sezonda Paciotti'de 800 liradan ucuza ayakkabı bulmak mümkün değil. 4US tutkunları elini çabuk tutsun.

http://www.daybuyday.com/kampanyalar/cesare-paciotti---desiguel_48032/erkek

KİĞILI’DAN OKULA DÖNÜŞ ŞIKLIĞI

Bu bir basın bültenidir




 
Yeni okul sezonunun başlamasına az kaldı. Kiğılı yeni eğitim öğretim yılı için, gençlere özel olarak hazırladığı okul koleksiyonunu sunuyor. Blazer ceket, pantolon ve gömlekten oluşan koleksiyonla bu sezonda da Kiğılı farkını yaşayacaksınız.

Erkeklerin vazgeçilmez markası Kiğılı, bu sezon okula hazırlık yapan gençler için okula dönüş kampanyası düzenliyor. 01 – 20 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya ile okulda da tarzınızı konuşturmak istiyorsanız Kiğılı kombinleri tam size göre.
Okula dönüş kampanyası dahilinde alacağınız gri pantalon, lacivert ceket ve beyaz gömlekten oluşan kombinler ile gözler üzerinizde olacak. Mağazalarda okula dönüş kampanyası için hazırlanan özel standlarla bu özel kampanyadan yararlanabilirsiniz.
Kiğılı’nın gençlere özel olarak hazırladığı okula dönüş kampanyasında blazer ceket, pantolon ve gömlekten oluşan kombinler 299.00 TL ve 399.00 TL olarak iki seçenek ile satışa sunuluyor. www.kigili.com.tr

SONBAHARI CALVIN KLEIN İLE KARŞILAYIN


Bu bir basın bültenidir

Prestijli erkeklerin vazgeçemediği dünya markası Calvin Klein, 2012-2013 Sonbahar-Kış sezonu gömlekleriyle fark yaratıyor. Hem klasik hem de sportij modelleriyle seçenek bolluğu sunan yeni sezon gömlekler, ütü gerektirmeyen özel kumaşlarıyla erkeklerin bir numaralı tercihi olacak.




En özel kumaşların fark yaratan tasarımlarla buluştuğu Calvin Klein 2012-2013 Sonbahar-Kış sezonu gömlekleri, müdavimlerinin yüzünü güldürüyor. Titizlikle üretilen en kaliteli ürünleri tüketicilere sunan Calvin Klein’ın yeni sezon gömlekleri, ütü gerektirmeyen özellikli kumaşlarıyla dikkat çekiyor.

Gri, beyaz, pembe, sarı, bej, kahve ve lacivert renklerinin en güzel tonlarının kullanıldığı 2012-2013 Sonbahar-Kış sezonu ürünlerinde hem renk hem de model çeşitliliği sunuluyor. Asil ve gösterişli çizgiler taşıyan klasik gömlekler erkeklerin iş hayatında prestijli görünmelerini sağlarken, sportif gömlekler ise şehirli ve özgür erkeklerin vazgeçilmezi olacak.

Calvin Klein ürünlerini, Türkiye’nin en seçkin lokasyonlarında bulunan Calvin Klein mağazalarından temin edebilirsiniz.

CALVIN KLEIN MAĞAZALARI İstanbul: İstinye Park, City's Nişantaşı, Akmerkez. Ankara: Kentpark AVM, Cepa AVM, İzmir: Bornova Forum AVM, Muğla: Yalıkavak Marina

BEYMEN'DE TRUNK SHOW

 13 Eylül Perşembe günü saat 16:00’da Beymen'de “trunk show” var.  Beymen Kreatif Direktörü Murat Türkili’nin sunumuyla yeni sezonun trendleri paylaşılacak.  Nişantaşı mağazasında düzenlenecek davette 2012 Sonbahar/Kış koleksiyonlarındaki favori parçalar ilk kez sunulacak.

6 Eylül 2012 Perşembe

Luis Figo'nun 1992'de Giydiği Ceket








Şu an bi dünya para vererek aldığımız bir kıyafetten 10 yıl sonra midemiz bulanabilir. Yıllar sonra o kıyafetle çektirdiğiniz bi fotoğrafa bakarken korku filmi izlemiş gibi olursunuz. İşte moda böyle yavşak bi olgu. Yakın dönemin yıldızı Louis Figo'nun 1992 yılında Portekiz'de bir TV programına konuk olduğu sırada giydiği turkuaz rengş kaşe ceketle şimdi sanal ortamda fena matrak geçiliyor. Ekşisözlükcüler bayıldılar bu cekete. Her gün mutlaka ceketle ilgili bir entry giyilyor. Muhtemelen Figo o dönem bu cekete mini bir servet değerinde para ödemiştir. (Şayet Aksaray'daki yer altı çarşısından alışveriş yapmıyorsa). Şimdi şamar oğlanına  döndü bu ceketten. Youtube'da programın videosu da var. Videoda ceket kadar Figo'nun saçları da "aman Allah'ım!" dedirtiyor o da ayrı bir tartışma konusu. İşte o video ve bizim sözlükçülerin yorumu. 






1.) 3 oda 1 salondur
2)  yanlis isimlendirilmis cekettir. nihayetinde luis figo ceketi giymemis, ceket lusi figo'yu sahiplenmis.

3.iç kısımda çeşitli kol saati ve alet edevat barındıran işportacı ceketidir.
4) 93 97 yılları arası uçak gemisi olarak kullanılan, israil için başka anlamları olan cekettir.
sağ cebinde nükleer reaktör var.
5)  valla bizim evin kilerinden büyük 
6)  figo bu ceketi cami inşaatından aşırdığı fayanslardan kendi imkanlarıyla dikmiştir. 
7)  mağaza da "alalım mı aga bunu sana giyersin" şeklinde makarası yapılan türden bir cekettir.







BU KIŞIN MODASI:MONCLER

Önümüz kış. Modaya önem veren erkekler ince ince bu kış ne giyeceğizin derdine düşmüşlerdir. Moda işinden anlayan ve trend kıyafetler giyen dostlarıma sordum. "Bu kış ne giyeceğiz?" diye. 10 kişiden 8'i şişme montlar ve yelekler moda olacak dedi. İçi kaz tüyü olan şişme montarı birçok spor mağazasında bulmak mümkün. Kıyafete para harcamayı seven dostlarımın tercihi ise Moncler... Moncler, Beymen'de satılıyor. Fiyatları biraz tuzlu. Şişme montların fiyatı 1800 lira civaırında. Üstelik kıçı başı kapatan cinsten değil. Zaten benim gibi kilo sorununuz varken yanından bile geçmeyin. Kalıpları dar ve kısa. Bi 20 kilo zayıf olsam bi de çok kazanıyor olsam düşünmeden alırım. Ama şimdi alternatif markalara yönelmeyi düşünüyorum. Paranız çoksa göbeğiniz yoksa bi bakın derim.

GÜNÜN ŞIKI: MURAT CEVAHİR

En sevdiğiniz marka? Gucci, Prada, Louis Vuitton

En sevdiğiniz ucuz marka: Zara'yı seviyorum. Eskiden marka takıntım vardı. Şimdi yok. Yakışanı giyiyorum. Bazı insanlar var, sırf marka giymek için kötü görünüyorlar. Adamın göbeği var. Daracık Dolca Gabbana gömlek giyiyor. Prada'dan ayakkabı alıyor. Üstüne uyumsuz bir şey giyiyor. Yakışanı giymek lazım marka önemli değil.

Spor mu klasik mi? Spor şık giyinmeyi tercih ediyorum. Davetlerde mecburan klasik tercih ediyorum.

Cebinizdeki son parayla yemek mi yersiniz, kıyafet mi alırsınız? Kıyafet alırım ama aç mı kalacağız. Mecburen yemek yerim.

Bugüne kadar bir kıyafete verdiğiniz en yüksek para? Vallahi her sezon yüksek para veriyorum. Louis Vuitton'dan bir ayakkabı alsan zaten 1500-2000 lira. Kiton takım elbiselerim 4-5 bin Lira...

Sizce Türkiye'nin en şık giyinen ismi kim? Uğur Dündar benim idolüm. En şık giyinen isim. Mendilsiz takım elbisesiz ekrana bile çıkmıyor. Giyinmeyi ben çocukken ondan öğrendim. Güneri Cıvaoğlu da çok şık giyiniyorç

Olmazsa olmaz aksesuvarınız? Saat en önemli aksesuvardır. Saatteki tercihim Hublot.

İstanbul'da en çok alışveriş yaptığınız yer? Daha çok yurtdışından alıyorum. İstanbul'da ise Beymen'den alışveriş yapıyorum. Orada her markayı bulabiliyorsunuz.

3 Eylül 2012 Pazartesi

GÜNÜN BU KAÇMAZI

Günün bu kaçmaz diyeceğim ürünü Markafoni'de. Hem şık hem sağlam hem de ucuz. Land Rover'in DISCOVERY 4 T- MER-Navy Nubuck modelinin mağaza fiyatı 249 lirayken sitede bu model 79.99'a satılıyor. 40-41-42 numaraları mevcut. Malum önümüz kış ve bu fiyata yeni sezon kışlık bot bulmak çok zor.

KIVANÇ DEAN

Adam yakışıklı. Çuval giyse yakışıyor. O yüzden o da giyim kuşamına fazla özen göstermiyor. Sevgilisi Azra Akın ile birlikte bir gri jean, düz bir siyah tişört ve siyah botla Tarkan konserine geldi. James Dean tarzı sezinledim Kıvanç Tatlıtuğ'da. Konsere beraber geldiği Yılmaz Erdoğan ise iyice salmış kendisini. İki çocuklu adam "alan almış satan satmış". Kısa pantolon şile bezi gömlekle yazlıkçı havasında. Yılmaz Erdoğan'ın eşi Belçim Bilgin ise belli ki markaya önem veriyor. Prada ayakkabılarından belli. 

2 Eylül 2012 Pazar

YALIN VE ŞIK


Popçu Yalın hakikaten iyi giyiniyor. Dün akşam Turkcell Kuruçeşme Arena'da sahneye çıkan Yalın, siyah ve sade takım elbisesiyle oldukça şıktı. Bunda styling'ini yapan Bengisu Gürel'in katkısı şüphesiz tartışılmaz. Styling'ler normalde insanları sırf farklı olmak için abuk subuk giyindirirler. Yalın'ın kostümleri hiç de sıradışı değildi. Olması da gerekmezdi zaten. Yalın'ın takımındaki en sıradışı olan ceket cebindeki mendil yerine konan çiçekti o da sırıtmıyordu. Bravo Yalın...

MALİ DOLCE GABBANA'YI ÇOK SEVDİ

Bu yaz Cihangir'de dolaşırken rasladığım Mehmet Ali Erbil'in üzerinde Marlon Brando baskılı Dolce Gabbana tişört vardı. Önceki gün de Mehmet Ali Erbil, Wipeout yarışmasını sunmak için Forum İstanbul'daydı. Bu kez de üzerinde Dolce Gabbana'nın Marilyn Monreö baskılı tişörtü vardı. "Çok sevdin galiba bu tişörtü" dedim. "Evet tüm modellerinden aldım. James Dean, Al Pacino baskılılarını da aldım" dedi. Bu tişörtler geçen yaz Avrupa'da da çok popülerdi. Modayı yakından takip eden Arda Turan da tüm modellerinden almıştı. Tişörtler iki farklı kumaştan üretiliyor. Zayıflar viscon yani vücuda yapışan modellerini tercih ediyor. Benim gibi göbekliler için de geniş kesim pamuklu model üretmişler. Beymen'de tanesi 150 Lira'dan almak mümkün. Beymen'de yaz ürünlerinde yüzde 50 + yüzde 20 indirim var. Beden bulursanız kaçırmayın.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...