30 Kasım 2012 Cuma

KUZEY'iN MONTU MODA OLDU

Hürrem'in aynası, Jennifer'in poposu derken Kuzey'İn deri motu da moda oldu. Gençler, mağazalarda en çok Kuzey'in montunu soruyor. Dizi yıldızları ve ünlülerin kıyafet ve aksesuvarları, alışverişe can veriyor. Özellikle Hürrem'in takıları yok satıyor. En son da Jennifer Lopez'in poposu moda olmuştu. Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Kuzey karakterinin giydiği deri mont da furyadan etkilendi. Kuzey'e özenen gençler mağazalarda en çok Kuzey'in montunu soruyorlar. Bazı uyanık girişimciler "Kuzey'in montu geldi" yazısıyla Kuzey hayranı gençleri dükkana çekiyorlar. Sokaklar Kuzey'in montunu giyen gençlerle kaynıyor.

FORUM'DAN KARNE HEDİYESİ

Dünyanın en sevilen çocuk markalarından en şık koleksiyonlarının yer aldığı Forum İstanbul’dan minikler için alışveriş yapan tüm ziyaretçiler, Turkuazoo Akvaryum’u ücretsiz görme şansı yakalıyor. Türkiye’nin ilk dev akvaryumuna bilet kazanmak isteyen ziyaretçilerin, 15 Kasım -  15 Aralık tarihleri arasında tek seferde 75 TL ve üzeri alışveriş yapmaları yeterli…

Forum İstanbul’da yer alan B&G Store, Bluekey, Bücürük, Çilek Mobilya, Ebebek, Gap Kids,  Idexe, Joker, Kapbula, Mothercare, Orchestra, Panço, SMYK, Sportive Kids, Toyzzshop, U.S. Polo Kids, Vicco,  Woody, ZANDCO, Zippy gibi çocuk markalarından alışveriş yapan ziyaretçiler, Turkuazoo Akvaryum’da binlerce su altı canlısını görme fırsatı yakalayacak!


Hem çocuklarınızın ihtiyaçlarını karşılayın, hem de onlara binlerce deniz canlısı görme fırsatı hediye edin. Tüm çocuk markalarını kapsayan bu kampanyayı kaçırmayın.


Kampanya noktası B1 katında yer alıyor.


AN ORIGINAL PENGUIN'DEN YEPYENİ “TAKIM ELBİSE” KOLEKSİYONU

An Original Penguin”, İngiliz Dandy stilini yansıttığı, dar kesimleri ve rengarenk astarları ile dışı kadar içiyle de çok konuşulacak olan takım elbise ve ceket koleksiyonuyla bu sezon bir ilk gerçekleştirdi.

50’li yılların ruhunu taşıyan ünlü Amerikan markası An Original Penguin takım elbise koleksiyonu, moda dünyasının en son trendlerini taşıyor. Markanın slim fit, birbirinden şık ve modern takım elbise ve ceket koleksiyonuyla gerek günlük, gerekse de özel davetlerde bir adım öne çıkacaksınız.
Tarzınızla fark yaratmak isteyen baylar, An Original Penguin Kanyon ve Galata mağazaları ile tüm Bilstore’larda satışa sunulan yeni takım elbise koleksiyonu sizleri bekliyor. 

 

KIŞA ÖZEL EN YENİ BOXER MODELLERİ GUESS’DE

İç giyimde erkeklerin ilk tercihleri arasında yer alan Guess, hazırladığı yeni koleksiyon iç giyim modellerini sportif tarzını yansıtmak isteyen erkeklere özel sunuyor. Siz de bu yıl iç giyimde Guess boxer modelleriyle sportif şıklığı yakalamak istiyorsanız, Türkiye’de Mendo’s mağazalarında ve seçkin iç giyim satış noktalarında en yeni modeller sizleri bekliyor.

 Kalitesi ve rahatlığıyla ünlü dünya markası Guess, yeni iç giyim koleksiyonunda yer alan spor boxer modelleriyle bu yıl da fark yaratıyor. Erkeklerin bir numaralı tercihi olan Guess iç giyim ürünleri, yeni koleksiyonuyla kullanıcılarına hem rahatlığı hem de kaliteyi aynı anda sunuyor.
 Tasarımlarıyla erkeklere hem rahat hem de şık bir alternatif sunan Guess, sezonun moda renkleriyle tasarlanan yeni koleksiyon boxer ve slip modellerini sportif erkeklerin beğenisine sunuyor. Klasik çizgisinden ve kalitesinden ödün vermeyen Guess iç çamaşırları her zamanki gibi rahatlığı ve cazibesiyle müdavimlerinin gözdesi oluyor. Erkeklere farklı renk alternatifleri de sunan Guess boxer koleksiyonunda gri ve siyahın asaletinden vazgeçilmezken, yeşil, mavi, beyaz gibi farklı ve çarpıcı renklere de rastlamak mümkün.

Terletmeyen, yapışmayan ve rahatsızlık hissi uyandırmayan özel kumaşlara sahip Guess iç giyim ürünlerini Türkiye’nin en seçkin lokasyonlarında bulunan Mendo’s mağazalarından ve seçkin iç giyim satış noktalarından temin edebilirsiniz.

15 Kasım 2012 Perşembe

LOUIS VUITTON'DAN METAL ŞIKLIK

 Louis Vuittonmetal botlarla karşınızda. Cesur ve iddialı bir stili benimseyen her moda tutkununun ayağına iliştireceği yeni botlar siyah ve kahverengi deri ile  üç farklı renk seçeneğiyle geliyor. Fransız lüks anlayışına başka bir boyut kazandırmak istiyorsanız burun ve topuk kısımları metal parçalar eklenen Louis Vuitton Metal Lace-up botlar için Louis Vuitton mağazalarını en kısa sürede ziyaret şart.Metal botların fiyatı 2110 dolar.

6 Kasım 2012 Salı

TOPMAN ERKEĞİ SIRADANLIĞA BAŞKALDIRIYOR!

Topman Trellick temasında 70’li yılların Londra modasının etkileri hissediliyor. Geleneksel Afrika desenlerinin günlük ceketlerde ve yün paltolarda kullanıldığı koleksiyon sokak stiline yeni bir soluk getiriyor. Siyah ve beyazın klasik ve retro kalıplarla anlatıldığı Trellick temasında pantolon askıları, ten rengi deriler ve kuşakların bulunduğu aksesuarlar da önemli detaylar arasında yerini alıyor.

Klasik erkek giyim unsurlarını değiştiren Topman özellikle retro ve ekose desenli gömlek koleksiyonuyla bu sezon çok iddialı. Farklı form ve detayların kullanıldığı gömlekler daha özgür bir stil arayan erkekler için cazip seçenekler sunuyor. Topman dış giyim kategorisinde haki, siyah, kahverengi ve gri tonlar belirgin olarak kullanılmış. Koleksiyonda yer alan şişme ve tüylü montlar ise erkeklerin kış mevsimindeki şıklıklarını tamamlıyor. Sezonun erkek modasının göze çarpan unsurları arasında yer alan yün kazak ve hırkalar Topman’de farklı desen ve modellerde yer alıyor.











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...