28 Aralık 2012 Cuma

FAÇONNABLE’DA %50’YE VARAN İNDİRİM FIRSATI


Façonnable’da 27 Aralık’tan itibaren %50’ye varan indirim başladı…

Ruhunda şıklığı ve rahatlığı taşıyarak, zamansız tasarımları ve çizgisiyle her zevke hitap eden Façonnable, stil sahibi erkeklere birbirinden farklı model seçenekleri sunuyor.

Özel kumaşlardan üretilmiş birbirinden şık gömlekler, iş ve özel yaşamın vazgeçilmezi takım elbiseler, kesimleri ve kumaşlarıyla son derece şık ve konforlu pantolonlar, spor giyinmeyi sevenlere sweatshirtler, jean pantolonlar, özenle dokunmuş trikolar ve aksesuarlar %50’ye varan indirimlerle Façonnable mağazalarında...

Seiko Astron. Dünyanın İlk GPS Solar Saati


Seiko Astron. Dünyanın İlk GPS Solar Saati

Gezegenin neresinde olursanız olun doğru saati aramak nihayet sona erdi. Seiko, kendi çatısı altında patentli, düşük enerji tüketimli GPS alıcısını geliştirerek, GPS uydularının global ağını kullanarak GPS sinyallerini alan ve zaman dilimlerini, saati ve takvimi belirleyen saati yarattı. Saat, dünyadaki 39 ayrı saat dilimini algılayabiliyor.
Fiyatı 7250 TL



Harvey Nichols’ta Shop in Shop keyfi


Dünyanın en şık, yenilikçi ve alışverişe farklı bir boyut kazandıran mağazalarından biri olan Harvey Nichols , Türkiye’de ilk kez “Shop in Shop” mağaza konsepti ile büyük mağazacılık anlayışını en kaliteli şekilde sunmaya devam ediyor..

Perakendecilik anlayışına yeni bir soluk getiren Demsa Group Luxury, Harvey Nichols İstanbul ve Ankara mağazalarında dünyanın önde gelen markalarının yanı sıra Türkiye pazarına ilk defa giren 400'e yakın markayı da çatısı altında tüm müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Kurulduğu günden beri sürekli gelişen hatta dünyaca ünlü markaların yalnızca kendisine özel ürünlerini ve koleksiyonlarını da sergileyen Harvey Nichols, en yeni Shop in Shop mağaza konseptiyle alışılagelmiş mağazacılık anlayışı değiştiriyor.


Türkiye’de ilk kez gerçekleşen bu konsept Harvey Nichols İstanbul ve Ankara mağazalarının
büyülü atmosferinde dikkat çekiyor.

Shop in Shop konsepti, büyük metrekareli mağazalar yerine mağazanın içinde küçük bir alanı mini bir mağazaya çevirmeye deniyor. Bir nevi konsept mağazalar şeklinde tasarlanan Shop in Shop, Harvey Nichols’ın yeni hizmeti olarak yer alıyor.



Harvey Nichols “mağaza içinde mağaza” anlamına gelen "Shop in Shop" konseptiyle birçok dünya markasının ürünlerine genişçe yer veriyor. En hit parçaların Shop in Shop konseptiyle görücüye çıktığı özel koleksiyonlar her yaştaki moda tutkununa kendisini özel hissettiriyor.

Dünya çapında tasarımlarıyla adından şıkça söz ettiren markalardan Sergio Rossi’nin İtalyan esintili parçaları, Manolo Blahnik’in sofistike tasarımları, Giuseppe Zanotti’nin futuristik formları, René Caovilla’nın ışıltılı tabanları Harvey Nichols İstanbul’da shop in shop konseptiyle ayakkabı tutkunu kadınlar ile buluşuyor.
Sadeliğin yansıması olan Sonia Rykiel’in trikoları, Alaia’nın vücudu saran elbiseleri, All Saints’in orijinal parçaları, Michael Kors’un gece kıyafetleri, DKNY’in zıt kumaşlı kombinleri, Ralph Lauren’in pantolonları ön plana çıkıyor. Ayrıca, Hugo Boss, J. Brand, Juicy Couture , Cesare Attolini, Isaia, John Varvatos , Artioli’nin de dikkat çekici tasarımları göz dolduruyor.


Kozmetikte yer alan Shop in Shop mağazalar ise Tom Ford ,Chanel,Thierry Mugler,La Mer,Estée Lauder,Bobbi Brown,Beyond Beauty ve La Prairie. Demsa Group bünyesinde yer alan, Ankara Kentpark Harvey Nichols’ta; Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, Armani Collezioni, Pal Zileri gibi dünyaca ünlü markaların shop in shop mağazaları bulunuyo

25 Aralık 2012 Salı

PRADA 2013 ERKEK İLKBAHAR YAZ REKLAM KAMPANYASI



Sadelik, ayrıntı ve zarafetin ortaya çıkışı... Prada, yeni erkek koleksiyonunda sahneyi farklı bir bakış açısıyla yeniden yorumluyor.


Dane DeHaan (Chronicles ve Place Beyond the Pines), Benicio Del Toro (Traffic, The Usual Suspects), Harvey Keitel (Taxi Driver, Reservoir Dogs) ve Aaron Taylor-Johnson (Savages & Anna Karenina); İkisi ikonik yıldızlar arasında gösterilen ve diğer ikisi devrim yaratıcı yeni yetenekler olarak görülen bu 4 önemli adam kişisel stillerini Prada 2013 İlkbahar/Yaz erkek koleksiyonu kampanyasında öne çıkarıyor.

Oyuncular, David Sims’in Londra’da çektiği bir siyah ve beyaz portre serisinde rol alıyorlar. Beyaz fon ve tek renkli fotoğraflar ile yaratılan boş bir tuval, çeşitli karakterlerin kişisel ve modern enerjisi ile zıtlaşıyor.



Detaylara çekilen dikkat ve koleksiyonun kusursuzluğu, her bir aktörün güçlü tavırları ile vurgulanıyor. Oyuncuların rahat ve eğlenceli tavırları, usta terzilik ile birlikte erkek koleksiyonunda sessiz bir devrim olarak karşımıza çıkıyor.


Katlı gömlekler, düşük kesim polo gömlekler, düz hatlı ceketler ve hafif paltolar sonsuz kombinasyon olasılıkları sunuyor.

Fotoğraf çekiminde gölgelerin ve parlaklığın resimsel kullanımı çarpıcı siluetler oluşturuyor. Aktörler fotoğraflarda bazen neredeyse karanlık tarafından yutulmuş gibi bazen de tamamen kör edici bir ışık çerçevesinin içinde karşımıza çıkıyor. Görseller beyaz gürültü ile dolu bir dünyada hem modern hem de zamansız bir etki yaratıyor.

CADDE’NİN EN YENİSİ EMPORIO ARMANI







Doğuş Perakende Grubu’nun temsilciliğini yürüttüğü dünyanın önde gelen lüks markaları arasında bulunan Emporio Armani, Türkiye’deki en yeni mağazasını 19 Aralık’ta İstanbul’un en gözde alışveriş bölgelerinden biri olan Bağdat Caddesi’nde hizmete açtı. 690 metrekarelik bir alanı kaplayan mağaza, 8 kattan oluşuyor ve Bağdat Caddesi No: 469’da yer alıyor.




 

Emporio Armani mağazasının iç dekorasyonu, en ince detayına kadar Giorgio Armani ve Milano’daki mimar ekibi tarafından tasarlandı. Mağaza bir yandan klasik Emporio Armani mağaza konseptinin ruhunu taşırken, aynı zamanda modern bir tasarım sunuyor. 



 

Emporio Armani ve Caffe konseptlerini birleştiren Bağdat Caddesi mağazası, müşterilerini Caffe’nin de yer aldığı geniş ve ferah bir teras ile karşılıyor. Zemin katta ayakkabı, çanta, parfüm, gözlük ve aksesuar gibi ürünlerin sunulduğu reyonlar ile üst katlarda kadın ve erkek giyim ürünleri yer alıyor.



Emporio Armani Bağdat Caddesi mağazasında, kadın ve erkek giyim koleksiyonlarının yanı sıra, ayakkabı ve çantadan iç giyime, takıdan spor ürünlerine, parfümden saat ve güneş gözlüğüne kadar geniş bir yelpazede her zevke uygun, kaliteli ve özgün ürünleri bulmak mümkün.

1981 yılında kurulan modern kıyafet ve aksesuar tasarımlarıyla, modaya yön veren ve trendleri belirleyen Emporio Armani markasının, İstanbul’da Bağdat Caddesi, Maçka ve İstinye Park, Ankara’da Panora AVM olmak üzere toplam 4 mağazası bulunmakta. Emporio Armani Bağdat Caddesi’ndeki yeni mağazası ile İstanbul Anadolu Yakası’ın en uğrak alışveriş noktalarından biri olacak.

21 Aralık 2012 Cuma

YILBAŞINDA ERKEKLERE EN ŞIK BOXERLAR MENDO’S’TA


Calvin Klein, Emporio Armani, Guess gibi dünyaca ünlü markaları bir araya getiren Mendo’s, kaliteli modelleri, trendleri takip eden dizaynları ve geniş ürün yelpazesiyle yeni yıl alışverişinizi bu yıl da zevkli hale getiriyor. 


Mendo’s yılbaşında erkeklere özel, birbirinden şık boxer modelleriyle sizleri bekliyor. 


 

Bu yılbaşında Mendo’s mağazalarında satışa sunulan dünya markalarının en şık boxer modelleri, en güzel hediye altarnatfileri olarak karşımıza çıkıyor. Yılbaşının sembolü kırmızı boxerlar bu sene de kırmızının uğruna inanlara şans getiriyor.


Sevdiklerinizin zevklerine uygun farklı modellerden üretilen boxer modelleri Mendo’s mağazalarında sizleri bekliyor. Sportif şıklığa önem veren erkekler için Mendo’s’tan bir birinden farklı boxer modelleri seçebilirsiniz. Mendo’s yeni yılda boxerlarıyla erkeklerin şıklığına şıklık katacak. Yeni yılın rengi kırmızı boxerlar erkeklerin yeni yıla girerken modern ve şık bir tarz yakalamasını sağlayacak.



GALATAMODA FESTİVALİ BAŞLADI

Modaseverlerin heyecanla beklediği GalataModa Festivali başladı. Toplam 33 tasarımcının bu etkinliğe özel olarak tasarladığı kıyafet ve aksesuarlar, moda tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

 

Türk moda sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan GalataModa Festivali, 20 Aralık’ta Maçka KüçükÇiftlik Park’ta başladı. Moda tutkunları tarafından heyecanla beklenen festival, 20 Aralık’ta saat 13.30’da yapılan açılışla başladı. Açılışa Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de katıldı. 33 tasarımcının koleksiyonlarıyla katıldığı GalataModa Festivali, 23 Aralık’a kadar devam edecek. GalataModa, 4 gün boyunca 10.00 – 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) tarafından 2007 yılından bu yana düzenlenen, şimdiye kadar yüz binlerce modasever tarafından ziyaret edilen GalataModa Festivali bu dönem 16. kez düzenleniyor. Festivalde 33 tasarımcının koleksiyonlarını sergilediği standlarla birlikte Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin de bir standı var. “Çocuklar Gülsün Diye” standında hediyelik ürünlerinin yanı sıra MTD tasarımcılarının ürünleri de satışa sunuluyor. “Çocuklar Gülsün Diye” standındaki tasarımcı ürünlerinin tüm geliri derneğe aktarılacak.
GalataModa Festivali’nde İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) da bir standı yer alıyor. İKSV’nin “Bi Tam Bi Öğrenci” sosyal sorumluluk projesi standında 2013 yılının etkinlikleri tanıtılıyor.

GalataModa Festivali’nde partiler de yapılıyor. Festivalin ilk gününde 18.00 – 20.00 saatleri arasında Peroni Happy Hour partisi yapılacak. 22 Aralık Cumartesi akşamı ise Netlence sponsorluğunda Yapı Endüstri Merkezi'nde başka bir parti gerçekleşecek. 

GalataModa Festivali; Şişli Belediyesi, KüçükÇiftlik Park, FG Radio, Oxi-gen Radio, Netlence, ON iletişim, Karbonat Reklam Ajansı, Digimucit Dijital Reklam Ajansı, The Magger, Peroni ve Figür Matbaa’nın destekleri ile düzenleniyor.

GalataModa Festivali’nin imaj çekimleri moda fotoğrafçısı Cahit Baha Pars, stylingi Hakan Öztürk tarafından yapıldı. Saç, makyaj ise Önder Tiryaki ile Joy Ajans mankenlerinden Marcella ve Alina ile gerçekleştirildi.

10 bin modasever tarafından ziyaret edilmesi beklenen GalataModa Festivali’nde, yılbaşına sayılı günler kala alışveriş, müzik ve eğlence bir arada sunuluyor. 





GalataModa Festivali’ne Katılan Tasarımcılar

Berna Canok
Beste Gürel
Bihter Aida Pekin
Çiğdem Akın
Ece Salıcı Arıak
Filiz Yakar
Funda Günem
Gamze Saraçoğlu
Hakan Akkaya
Hatice Gökçe
İpek Arnas
Mehtap Elaidi
Mikail Arasan
Murat Aytulum
Nihan Peker
Niyazi Erdoğan
Önder Özkan
Özgür Masur
Özlem Ahıakın
Özlem Kaya
Özlem Uygun
Raisa Sasson
Rana Canok
Selim Baklacı
Sena Serra Kefeli
Seza Batıoğlu
Sezgi Beşli
Simay Bülbül
Songül Cabacı
Tuvana Büyükçınar
Ümit Aybek
Vanessa Sasson
Zümrüt Çakır
Çocuklar Gülsün Diye
İKSV Bi tam Bi Öğrenci
 

GÜNÜN İNDİRİMLERİ

TOPSHOP, TOPMAN VE MISS SELFRIDGE'DE SEZON SONUNA ÖZEL NET %50 İNDİRİM BAŞLADI!

BEYMEN'DE BUGÜNE ÖZEL % 40 İNDİRİM

LİMANGO'DA NIKE'TA % 80 İNDİRİM

BÜYÜK BEŞİKTAŞ ÇARŞISI FREE SHOP'TA 3 ALANA 1 BEDAVA...

FABRİKA'DA 1 TAKIM ELBİSE ALANA 1 BEDAVA...



Hayırlı uğurlu olsun alışveriş yaparken birbirinize saygılı olan kasa sırasında önlere kaynak yapmayın, hep kendinize almayın sevdiklerinizi de düşünün:))

AYAKKABI KULLANMA KILAVUZU

Ayakkabının emmiş olduğu ter 24 saatte buharlaşır. Bu nedenle ayakkabınızı 2 gün arayla giymeniz daha uzun kullanım olanağı sağlar.

Islak ve nemli ayakkabılar oda sıcaklığına kurutulmalıdır.

Ayakkabı nemliyken hafif neli bir bez ile çamur ve kiri alınmalıdır.

Süet ayakkabı süet silgisi ve süet fırçası ile nubuk ayakkabı nubuk silgisi ve nubuk ayakkabıyla temizlenmeli.

Deri ayakkabıların kendi renginde veya natürel bir boyayla bakımı yapılmalıdır

Kokulara karşı ayakkabı havalandırılmalıdır

Kösele, nubuk ve süet ayakkabılar yağmurlu havalarda kullanılmamalı

El dikişi ayakkabılar dikiş yerinden su alır. Karlı ve yağmurlu havalarda kullanılmamalı...

7 Aralık 2012 Cuma

EDİ İLE BÜDÜ




Arda Turan ve Emre Belözoğlu Madrid'deki giyim tarzlarıyla şaşırttılar. Türkiye'de çok şık giyinen Arda Turan ile Emre Belözoğlu, Madrid'de uçuk kaçık giyiniyorlar. Atletico Madrid'de oynayan iki futbolcu yeni imajlarıyla sosyal medyada Edi ile Büdü'ye benzetildiler. Menajer Ekrem Okumuş'un Twitter'a "Madrid'te 2013 sonbahar-kış kreasyonu" başlığıyla yayınladığı fotoğrafta, özellikle Emre Belözoğlu'nun kısa paçalı stretch pantolunu ve taktığı kravatla beresi dikkat çekiyor. Arda da yeni model saçları ve beresiyle poz vermiş.







4 Aralık 2012 Salı

360 Derece 1.İstanbul Moda Kurultayı


Türkiye’de birincisi gerçekleşecek olan, modanın 360 derece ele alınacağı 1.İstanbul Moda Kurultayı‘na geri sayım başladı. 9 Aralık 2012 Pazar günü İstanbul WOW HOTEL’de gerçekleşecek olan kurultay iki oturumdan oluşacak. Ünlü modacılar Barbaros Şansal ve Yıldırım Mayruk’un yanısıra Kerastase Marka Müdürü Neslihan Üner, Moda Bloggerı Koray Caner Öztürk, moda fotoğrafçısı Çağla Baykal ve modanın hukuki süreçleri ile ilgili olarak bir dönem İTKİB’in Fransa’da temsilciliğini yapmış olan Avukat Onur Sümer’in eşlik edeceği kurultayın moderatörlüğünü Elvan Salman üstlenecek. Genç tasarımcılardan Serli Sarıcılar’ın tasarımlarıyla katılacağı kurultay, Wow Hotel, Tick Tock Boom, Miss Sixty Saat ve takıları, Maserati saatleri ve Kerastase’ın sponsorluğunda gerçekleşecek. 

 

3 Aralık 2012 Pazartesi

TT MADE SHOES GELİYOR


TT Motor Yönetim Kurulu Başkanı Tarhan Telli, Türkiye'nin en iyi giyinen isimlerinden. Yüzlerce ayakkabısı var. Tarhan Telli, şimdi TT Motor adı altında ayakkabılar üretecek. Ayakkabılar, 2013'te TT Motor showroomlarında sergilenmeye başlayacak. Tarhan Telli, örnek bir fotoğrafla ayakkabıların nasıl olacağının sinyalini de verdi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...