24 Mayıs 2013 Cuma

Etro’nun tasarımcıları İstanbul’daydı

İtalyan moda devi Etro’nun tasarımcıları Veronica Etro ve Kean Etro, çok özel bir davet için İstanbul’daydı.

Şal desen baskılı tasarımları ile moda tutkunlarının her sezon en çok tercih ettiği markalar arasında yer alan dünyaca ünlü İtalyan moda markası Etro’nun varisleri ve baş tasarımcıları Kean Etro  ve Veronica Etro, 23 Mayıs Perşembe günü İstinyePark Etro Butik’te gerçekleşen özel bir davet için İstanbul’daydı. Beymen ve Etro evsahipliğinde düzenlenen kokteyl, moda ve cemiyet hayatından birçok ismi biraraya getirdi. Moda dünyasının önemli isimleri Kean ve Veronica Etro’yla tanışma şansına sahip olan davetliler özel ikram ve müzik eşliğinde keyifli dakikalar geçirdi.




 

10 Mayıs 2013 Cuma

EMPORIO ARMANI SUADİYE'DE AÇILDI




Emporio Armani’nin İstanbul Anadolu Yakası’ndaki ilk hazır giyim mağazası olan Emporio Armani Suadiye’nin resmi açılışı, İstanbul'un en gözde alışveriş bölgelerinden biri olan Bağdat Caddesi No 469’da görkemli bir partiyle gerçekleşti.

Açılış partisine 300’ü aşkın davetli katılırken, davetin ev sahipliğini Doğuş Perakende Grubu CEO’su Roueida Hobeika Matin ve Emporio Armani’den Michele Tacchella yaptı. Geceye katılanlar arasında Burcu Kara, Eda Taşpınar, Emina – Mustafa Sandal, Emre Ertürk, Hande - Benjamin Harvey, Nur Fettahoğlu - Levent Veziroğlu, Emre Ertürk, Milena Drazen, Fedor Gamelya, Melisa Çakarlar, Alex Mildner gibi isimler vardı. DJ Indhara Taşpınar ve Club Bangkok’un müzikleriyle renklendirdiği gecede misafirler İtalyan klasiklerinden Prosecco ve Spirtz ile karşılandı ve gece boyunca Emporio Armani Ristorante’nin hazırladığı özel kanepeler ikram edildi. Giorgio Armani ve Milano'daki mimarlık ekibi tarafından özenle tasarlanan Emporio Armani Suadiye mağazası, Caffe ile birlikte 700 metrekarelik bir alanda alışveriş ve keyfi bir arada sunuyor. Kadın ve erkek giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar koleksiyonlarını içinde barındıran mağaza, iç dekorasyonu ile bir yandan klasik Emporio Armani konseptinin ruhunu bir yandan da Bağdat Caddesi’nin şık ve modern atmosferini yansıtıyor. 1981 yılında kurulan, hazır giyimve aksesuar tasarımlarıyla modaya yön veren ve trendleri belirleyen Emporio Armani markasının, İstanbul'da Suadiye, Maçka ve İstinye Park, Ankara'da ise Panora AVM’de olmak üzere toplam 4 mağazası bulunmakta. 



7 Mayıs 2013 Salı

FRED PERRY IZZUE İLE İŞBİRLİĞİ




Fred Perry’nin Hong Kong kökenli Izzue ile yaptığı işbirliğinde; ikonik Fred Perry modeli, Izzue tarafından yeniden yorumlanarak kapsül bir koleksiyon hazırlandı.


Koleksiyonda; Fred Perry’nin klasik çift çizgili polo modeli, pique koton ön panel, kontrast renkte ve materyalde arka panel ve koton chambray detaylar ile zenginleştirilmiş. Bununla birlikte kollardaki dokuma ekose kumaş kullanımı, pattaki puantiye ve etekteki kontrast renkli balıksırtı biye detayları ile tamamlanmış.


Fred Perry’nin klasik 3 düğmeli polo modeli ise omuzlarda ve kollarda farklı kumaş ve desenlerde patchler kullanılarak güncellenmiş. Sınırlı sayıda üretilen bu koleksiyona özel iki renkli Laurel Wreath ve Izzue star logosu tamamlanmış. Diğer yuvarlak yaka kısa kollu tişört ve uzun kollu tişörtler de bu eşsiz Izzue yaklaşımı ile yeniden yorumlanmış.


Izzue’nun genlerine işlemiş olan sıra dışı ve iddialı tasarımları ile Fred Perry’nin klasik İngiliz tarzının buluştuğu kapsül koleksiyonun parçaları farklı iki bakış açısının getirdiği yeni bir yorumu gözler önüne seriyor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...