30 Kasım 2012 Cuma

KIŞA ÖZEL EN YENİ BOXER MODELLERİ GUESS’DE

İç giyimde erkeklerin ilk tercihleri arasında yer alan Guess, hazırladığı yeni koleksiyon iç giyim modellerini sportif tarzını yansıtmak isteyen erkeklere özel sunuyor. Siz de bu yıl iç giyimde Guess boxer modelleriyle sportif şıklığı yakalamak istiyorsanız, Türkiye’de Mendo’s mağazalarında ve seçkin iç giyim satış noktalarında en yeni modeller sizleri bekliyor.

 Kalitesi ve rahatlığıyla ünlü dünya markası Guess, yeni iç giyim koleksiyonunda yer alan spor boxer modelleriyle bu yıl da fark yaratıyor. Erkeklerin bir numaralı tercihi olan Guess iç giyim ürünleri, yeni koleksiyonuyla kullanıcılarına hem rahatlığı hem de kaliteyi aynı anda sunuyor.
 Tasarımlarıyla erkeklere hem rahat hem de şık bir alternatif sunan Guess, sezonun moda renkleriyle tasarlanan yeni koleksiyon boxer ve slip modellerini sportif erkeklerin beğenisine sunuyor. Klasik çizgisinden ve kalitesinden ödün vermeyen Guess iç çamaşırları her zamanki gibi rahatlığı ve cazibesiyle müdavimlerinin gözdesi oluyor. Erkeklere farklı renk alternatifleri de sunan Guess boxer koleksiyonunda gri ve siyahın asaletinden vazgeçilmezken, yeşil, mavi, beyaz gibi farklı ve çarpıcı renklere de rastlamak mümkün.

Terletmeyen, yapışmayan ve rahatsızlık hissi uyandırmayan özel kumaşlara sahip Guess iç giyim ürünlerini Türkiye’nin en seçkin lokasyonlarında bulunan Mendo’s mağazalarından ve seçkin iç giyim satış noktalarından temin edebilirsiniz.

2 yorum:

  1. Terletmeyen, yapışmayan ve rahatsızlık hissi uyandırmayan özel kumaşlara sahip Guess iç giyim ürünlerini Türkiye’nin en seçkin lokasyonlarında bulunan Mendo’s mağazalarından ve seçkin iç giyim satış noktalarından temin edebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...