7 Mayıs 2013 Salı

FRED PERRY IZZUE İLE İŞBİRLİĞİ




Fred Perry’nin Hong Kong kökenli Izzue ile yaptığı işbirliğinde; ikonik Fred Perry modeli, Izzue tarafından yeniden yorumlanarak kapsül bir koleksiyon hazırlandı.


Koleksiyonda; Fred Perry’nin klasik çift çizgili polo modeli, pique koton ön panel, kontrast renkte ve materyalde arka panel ve koton chambray detaylar ile zenginleştirilmiş. Bununla birlikte kollardaki dokuma ekose kumaş kullanımı, pattaki puantiye ve etekteki kontrast renkli balıksırtı biye detayları ile tamamlanmış.


Fred Perry’nin klasik 3 düğmeli polo modeli ise omuzlarda ve kollarda farklı kumaş ve desenlerde patchler kullanılarak güncellenmiş. Sınırlı sayıda üretilen bu koleksiyona özel iki renkli Laurel Wreath ve Izzue star logosu tamamlanmış. Diğer yuvarlak yaka kısa kollu tişört ve uzun kollu tişörtler de bu eşsiz Izzue yaklaşımı ile yeniden yorumlanmış.


Izzue’nun genlerine işlemiş olan sıra dışı ve iddialı tasarımları ile Fred Perry’nin klasik İngiliz tarzının buluştuğu kapsül koleksiyonun parçaları farklı iki bakış açısının getirdiği yeni bir yorumu gözler önüne seriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...