10 Temmuz 2013 Çarşamba

FRED PERRY SONBAHAR’I RAF SIMONS’LA KARŞILAMAYA HAZIR!

İngiltere’nin ikonik markası Fred Perry, Sonbahar-Kış koleksiyonu için Raf Simons ile işbirliği yaptı. Koleksiyon modernize edilmiş kült detaylar ile ön plana çıkıyor.
 




Fred Perry x Raf Simons 2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, 60’lardan günümüze kadar ayakta kalan ve Fred Perry’nin de ruhunu oluşturan Mod alt-kültüre ve Americana stiline yaptığı vurgu ile önümüzdeki sezon çok dikkat çekeceğe benziyor. 

 

Ekose deseni ile update edilen klasik Fred Perry gömleği ve geleneksel Mod stili ile sunulan klasik Harrington ceket koleksiyonda ilk göze çarpan parçalar arasında yer alıyor. Mod stilinin esintilerini içeren ekoselerin aynı zamanda dokuma gömleklere de uygulandığı görülüyor. 

 

Koleksiyonun ikinci kısmında ise Americana etkisi yoğun bir şekilde hissediliyor. Fred Perry ve Raf Simons markalarının baş harflerinin oversized şekilde işlendiği ve elbette ki bir klasik olarak çift çizgi ile bitirilen trikolar ve sırt kısmında büyük boy Laurel Wreath logosunun yer aldığı bordo ve siyah renkteki varsity ceketler koleksiyonun diğer anahtar parçalarından. 

 
Sezonun vazgeçilmezleri olacak tasarımların yer aldığı koleksiyon, cool ve kolej stilinin etkileyiciliğini yansıtan büyülü bir hava yaratıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...