21 Aralık 2012 Cuma

GALATAMODA FESTİVALİ BAŞLADI

Modaseverlerin heyecanla beklediği GalataModa Festivali başladı. Toplam 33 tasarımcının bu etkinliğe özel olarak tasarladığı kıyafet ve aksesuarlar, moda tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

 

Türk moda sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan GalataModa Festivali, 20 Aralık’ta Maçka KüçükÇiftlik Park’ta başladı. Moda tutkunları tarafından heyecanla beklenen festival, 20 Aralık’ta saat 13.30’da yapılan açılışla başladı. Açılışa Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de katıldı. 33 tasarımcının koleksiyonlarıyla katıldığı GalataModa Festivali, 23 Aralık’a kadar devam edecek. GalataModa, 4 gün boyunca 10.00 – 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) tarafından 2007 yılından bu yana düzenlenen, şimdiye kadar yüz binlerce modasever tarafından ziyaret edilen GalataModa Festivali bu dönem 16. kez düzenleniyor. Festivalde 33 tasarımcının koleksiyonlarını sergilediği standlarla birlikte Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin de bir standı var. “Çocuklar Gülsün Diye” standında hediyelik ürünlerinin yanı sıra MTD tasarımcılarının ürünleri de satışa sunuluyor. “Çocuklar Gülsün Diye” standındaki tasarımcı ürünlerinin tüm geliri derneğe aktarılacak.
GalataModa Festivali’nde İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) da bir standı yer alıyor. İKSV’nin “Bi Tam Bi Öğrenci” sosyal sorumluluk projesi standında 2013 yılının etkinlikleri tanıtılıyor.

GalataModa Festivali’nde partiler de yapılıyor. Festivalin ilk gününde 18.00 – 20.00 saatleri arasında Peroni Happy Hour partisi yapılacak. 22 Aralık Cumartesi akşamı ise Netlence sponsorluğunda Yapı Endüstri Merkezi'nde başka bir parti gerçekleşecek. 

GalataModa Festivali; Şişli Belediyesi, KüçükÇiftlik Park, FG Radio, Oxi-gen Radio, Netlence, ON iletişim, Karbonat Reklam Ajansı, Digimucit Dijital Reklam Ajansı, The Magger, Peroni ve Figür Matbaa’nın destekleri ile düzenleniyor.

GalataModa Festivali’nin imaj çekimleri moda fotoğrafçısı Cahit Baha Pars, stylingi Hakan Öztürk tarafından yapıldı. Saç, makyaj ise Önder Tiryaki ile Joy Ajans mankenlerinden Marcella ve Alina ile gerçekleştirildi.

10 bin modasever tarafından ziyaret edilmesi beklenen GalataModa Festivali’nde, yılbaşına sayılı günler kala alışveriş, müzik ve eğlence bir arada sunuluyor. 





GalataModa Festivali’ne Katılan Tasarımcılar

Berna Canok
Beste Gürel
Bihter Aida Pekin
Çiğdem Akın
Ece Salıcı Arıak
Filiz Yakar
Funda Günem
Gamze Saraçoğlu
Hakan Akkaya
Hatice Gökçe
İpek Arnas
Mehtap Elaidi
Mikail Arasan
Murat Aytulum
Nihan Peker
Niyazi Erdoğan
Önder Özkan
Özgür Masur
Özlem Ahıakın
Özlem Kaya
Özlem Uygun
Raisa Sasson
Rana Canok
Selim Baklacı
Sena Serra Kefeli
Seza Batıoğlu
Sezgi Beşli
Simay Bülbül
Songül Cabacı
Tuvana Büyükçınar
Ümit Aybek
Vanessa Sasson
Zümrüt Çakır
Çocuklar Gülsün Diye
İKSV Bi tam Bi Öğrenci
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...