28 Aralık 2012 Cuma

Harvey Nichols’ta Shop in Shop keyfi


Dünyanın en şık, yenilikçi ve alışverişe farklı bir boyut kazandıran mağazalarından biri olan Harvey Nichols , Türkiye’de ilk kez “Shop in Shop” mağaza konsepti ile büyük mağazacılık anlayışını en kaliteli şekilde sunmaya devam ediyor..

Perakendecilik anlayışına yeni bir soluk getiren Demsa Group Luxury, Harvey Nichols İstanbul ve Ankara mağazalarında dünyanın önde gelen markalarının yanı sıra Türkiye pazarına ilk defa giren 400'e yakın markayı da çatısı altında tüm müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Kurulduğu günden beri sürekli gelişen hatta dünyaca ünlü markaların yalnızca kendisine özel ürünlerini ve koleksiyonlarını da sergileyen Harvey Nichols, en yeni Shop in Shop mağaza konseptiyle alışılagelmiş mağazacılık anlayışı değiştiriyor.


Türkiye’de ilk kez gerçekleşen bu konsept Harvey Nichols İstanbul ve Ankara mağazalarının
büyülü atmosferinde dikkat çekiyor.

Shop in Shop konsepti, büyük metrekareli mağazalar yerine mağazanın içinde küçük bir alanı mini bir mağazaya çevirmeye deniyor. Bir nevi konsept mağazalar şeklinde tasarlanan Shop in Shop, Harvey Nichols’ın yeni hizmeti olarak yer alıyor.



Harvey Nichols “mağaza içinde mağaza” anlamına gelen "Shop in Shop" konseptiyle birçok dünya markasının ürünlerine genişçe yer veriyor. En hit parçaların Shop in Shop konseptiyle görücüye çıktığı özel koleksiyonlar her yaştaki moda tutkununa kendisini özel hissettiriyor.

Dünya çapında tasarımlarıyla adından şıkça söz ettiren markalardan Sergio Rossi’nin İtalyan esintili parçaları, Manolo Blahnik’in sofistike tasarımları, Giuseppe Zanotti’nin futuristik formları, René Caovilla’nın ışıltılı tabanları Harvey Nichols İstanbul’da shop in shop konseptiyle ayakkabı tutkunu kadınlar ile buluşuyor.
Sadeliğin yansıması olan Sonia Rykiel’in trikoları, Alaia’nın vücudu saran elbiseleri, All Saints’in orijinal parçaları, Michael Kors’un gece kıyafetleri, DKNY’in zıt kumaşlı kombinleri, Ralph Lauren’in pantolonları ön plana çıkıyor. Ayrıca, Hugo Boss, J. Brand, Juicy Couture , Cesare Attolini, Isaia, John Varvatos , Artioli’nin de dikkat çekici tasarımları göz dolduruyor.


Kozmetikte yer alan Shop in Shop mağazalar ise Tom Ford ,Chanel,Thierry Mugler,La Mer,Estée Lauder,Bobbi Brown,Beyond Beauty ve La Prairie. Demsa Group bünyesinde yer alan, Ankara Kentpark Harvey Nichols’ta; Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, Armani Collezioni, Pal Zileri gibi dünyaca ünlü markaların shop in shop mağazaları bulunuyo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...