24 Nisan 2013 Çarşamba

DÜNYANIN KAPILARINI AÇAN AYAKKABI BENSIMON’DA SİYAHA YER YOK!



Avrupa’dan Japonya’ya, Amerika’dan Avustralya’ya kadar büyük yankı uyandıran ve trend haline gelen dünyaca ünlü marka Bensimon, farklı renkleri ve bohem tasarımları ile Bilstore’larda yerini aldı!

1975 yılında Serge ve Yves Bensimon tarafından kurulan Fransız Bensimon markası, 1980 yılında ortaya çıkarılan La Tennis Bensimon koleksiyonunu ile moda dünyasına açılmış ve kısa sürede moda duayenleri tarafından ikonik ayakkabı olarak benimsenmiştir.

Farklı nesillerin kullanmış olduğu ve günümüzde hala değişmeyen, içinde Fransa’nın ve Paris’li olmanın hikâyesini barındıran ikonik tenis ayakkabıları birbirinden farklı renkleri ve bohem tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Bensimon, bugüne kadar Jean Paul Gaultier, Chanel, A.P.C., Corso Como, Fred Perry ve Cacharel gibi ünlü tasarımcılar ve moda evleriyle yapmış olduğu ortak çalışmalarına bu sezon DKNY ile devam ediyor.

Sade ve otantik detaylarla yaşama sanatını sunan ayakkabı koleksiyonu La Tennis Bensimon; Naomi Watts, Liv Tyler, Julia Roberts, Nicole Richie ve Kirsten Dunst gibi dünyaca ünlü isimlerin de tercihleri arasında yer alıyor.

Moda dünyasının popüler ismi haline gelen Bensimon, tüm dünya şehirlerinde aşka duyduğu tutkuya İstanbul ile devam ediyor.

Herbiri doğal materyallerden üretilen Bensimon’lar, elde zanaatkârlar tarafından boyanmaktadır. Vintage ve otantik görünüme sahip olan Bensimon, bir moda markası olmanın çok ötesinde, iyi görünüm ve işlevselliği bir arada sunan, her gün giymek isteyeceğiniz tasarımları ile Bilstore’da sizleri bekliyor. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...