15 Ocak 2013 Salı

Dilek Hanif, Paris’e hazır


Ünlü moda tasarımcısı Dilek Hanif, merakla beklenen 2013 Bahar Dalı Koleksiyonu’nu, Paris Couture Week kapsamında gerçekleşecek bir sergi ile modaseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Hanif’in Armaggan işbirliği ile özel olarak dokunan kumaşlarla hazırladığı bu koleksiyon, 22 Ocak 2013 tarihinde Paris’te Hotel Crillon’da sergilenecek.

Couture tasarımlarının sergilenmesinde dünyanın en önemli etkinliği kabul edilen ve birbirinden değerli moda markalarının defile ve sergileriyle görsel bir şölene dönüşen “Paris Couture Week”, bu yıl 21-24 Ocak 2013 tarihleri arasında moda dünyasıyla buluşacak. Etkinlik kapsamında, Dilek Hanif’in merakla beklenen “2013 Bahar Dalı Koleksiyonu” 22 Ocak 2013 tarihinde Paris’de Hotel Crillon’da gerçekleşecek bir sergiyle moda dünyasına tanıtılacak.

Türk modasının gurur kaynağı olan ve tasarımlarıyla bugüne kadar adından övgüyle söz ettiren Dilek Hanif’in bu yeni couture koleksiyonunun kumaşları ise, Armaggan tarafından özel olarak üretildi. Dilek Hanif, her zaman rafine ve elegan tarzıyla dikkat çekerken, ilk kez bu tür bir işbirliğiyle hazırlanan couture koleksiyonundaki parçalar, 16. Yüzyıl Osmanlı sanatının en değerli örneklerinden kabul edilen tekrar üretimi dünyada yalnızca Armaggan tarafından yapılabilen ‘Kemha’ kumaşının ihtişamıyla da zenginleşiyor. Koleksiyonda modernizm ile etnik detayları birleştirerek elegan bir tarz oluşturan Hanif, Osmanlı’nın romantik bahar deseninden hareketle bedenden eteklere doğru inen el işlemelerini, Selçuklu’nun art-deco tarzıyla harmanlayarak asırlık bir şıklık sunuyor.

1 yorum:

  1. "AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LÂFA BAKILMAZ!"
    "İŞ" için bakınız THY fasıl ekibi tasarımı.. Tamam, modacılık her şeyden önce para kazanmak için yapılır ama ehh biraz bu işin estetik yönü de gözetilir yaa hatun!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...