16 Ocak 2013 Çarşamba

Parfüm kokulu eldivenler


L’Artisan Parfumeur , deriyi narin ve zarif kokularla birleştirerek parfüm sanatına yeni bir boyut kazandırıyor.

Harvey Nichols , bakımı seven, her daim parfümüne ve cildine dikkat edenlere kozmetik bölümünde sınırsız seçenekler sunuyor.
Dünyaca ünlü fransız L’Artisan Parfumeur markasının kokulu deri eldivenleri son günlerde kozmetik bölümünde en dikkat çeken ürünler arasında ilk sırada yer alıyor.

Grasse koleksiyonun bir parçası olan eldivenler; Fransız zanaatkarlarının yaratıcılık ve tecrübelerine ışık tutuyor.
17.yüzyılda  parfümcülüğün başlıca araçlarından olan  eldivenler  , parfüm yapımına resmi olarak eldiven ve parfüm yapımcısı denmesini sağlıyordu.
Bu prestijli tanıma sahip olabilmek için dört senelik bir eğitim gerekiyordu. Hoş olmayan kokuları maskelemek adına  eldivenler çiçekli su ile birleştirilirdi. Bu sayede kokulu eldivenler  iki farklı meslek dalının yeni bir boyuta ulaşmasını sağlamıştı.



L’Artisan Parfumeur, gelenekselliği ve modern tekniği birleştirerek neredeyse unutulan bu geleneği kokulu eldivenler ile hatırlatıyor.
Besleyici yağlar ve özel üretilmiş Mure et Musc Extreme konsantresinin içinde saf derinin, dört saat bekletilmesiyle üretilen eldivenler üç sene boyunca ilk günkü gibi kokuyor.

Yumuşak siyah deriden yapılma bu eldivenler dört farklı bedeni ile elinize mükemmel bir şekilde uyuyor.

Fransız kaynaklarından gelen deri; göze çarpan kalitesi, esnekliği ve yumuşak hissiyle belirgin bir Fransız zarifliğine sahip..

Eldiveni çıkardığınız zaman teniniz narin bir şekilde Mure et Musc Extreme parfümü ile birleşiyor.

İçi doğal ipekli kumaştan üretilen kokulu eldivenler hem koku hem de dokunma duyularınızı kışkırtıyor.

Harvey Nichols kozmetik bölümü sadece 100 çift üretilen eldivenleri kendini özel hissetmek isteyenlerin beğenisine sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...