11 Eylül 2012 Salı

COLİN'S BMW VERİYOR



16 Ağustos’ta başlayan ve 23 Eylül’e kadar devam edecek Colin’s Jeans Fest ile yüzlerce hediye ve BMW 116i kazanma şansı Vogue Fashion’s Night Out’ta da devam ediyor.

Vogue Türkiye tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Vogue Fashion’s Night Out, 13 Eylül Perşembe akşamı gerçekleşiyor. Jean alışverişini festivale dönüştüren COLIN’S “Jeans Fest” ile Vogue Fashion’s Night Out’ta da hem en moda jeanler hem de hayalinizdeki hediyeler sizi bekliyor. “Jeans Fest”  süresince yapacağınız her jean alışverişe 9 iPhone 4S, 199 Philips Kulaklık, 999 Colin’s Jean ve 1 BMW 116i kazanma şansı sizleri bekliyor. Ayrıca “Jeans Fest”  kampanyası süresince COLIN’S mağazalarından yapacağınız her jean alışverişine Colin’s’in rengarenk şapkaları hediye.

Vogue Fashion’s Night Out (VFNO) bu yıl da yine Nişantaşı, İstinyePark ve Bağdat Caddesi’nde. Markalar, mağazalarında düzenleyecekleri davetler, eğlenceli aktivitelerle ve verecekleri promosyonlarla İstanbullulara farklı bir gece daha yaşatacak.

VFNO’a katılan markaların mağazalarında, bu özel gece için Arzu Kaprol tarafından tasarlanan alışveriş çantası ve t-shirt’lersatılacak, bu satışlardan elde edilecek gelir, Tohum ve Otizm Vakfı’na bağışlanacak.

2010’da 700.000, 2011’de 1.000.000 kişinin katıldığı etkinliğe bu sene ilginin daha da yoğun olması bekleniyor. Modanın bu en büyük alışveriş partisinde, Colin’s mağazalarında sürprizler sizi bekliyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...