11 Eylül 2012 Salı

FASHİON'S OUT İNDİRİMLERİ VE ETKİNLİKLERİ



Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek modanın en büyük alışveriş partisi Fashion’s Night Out 13 Eylül 2012 Perşembe günü sizlerle buluşacak.
 

Abdullah Kiğılı'da yüzde 20 + yüzde 10

FNO’ya katılan Abdullah Kiğılı, modanın en büyük alışveriş partisi Fashion’s Night Out’a özel yüzde 20 + yüzde 10 indirim kampanyasıyla İstinye Park Mağazasında lüksü seven erkeklerin yüzünü güldürecek.
Vero Moda'da Fashion's Night Out Kutlaması!
Ünlülerin katılımı, canlı müzik ve DJ performanslarıyla gece geç saatlere kadar sürecek olan Fashion's Night Out için Vero Moda, 13 Eylül Perşembe akşamı 18.00-24.00 saatleri arasında Nişantaşı mağazasında geceye özel tüm ürünlerde indirim sunuyor.

Koton'da yüzde 30 indirim

Sezon trendlerini en zengin model seçeneği ile moda severlerin beğenisine sunan Koton’da, Fashion’s Night Out’a özel indirimli alışveriş ayrıcalığı sizleri bekliyor. Bu yıl 3.sü gerçekleşen etkinlik kapsamında Koton, Fashion’s Night Out gecesi Nişantaşı, İstinye Park ve Suadiye mağazalarında yeni sezon tüm ürünlerde %30 indirim sunuyor. İstanbul’un en önemli Moda gecelerinden olan Fashion’s Night Out’u, Koton’da karşılayanlar Sonbahar-Kış koleksiyonunu incelerken, Koton’un geceye özel %30 indirimi ile alışveriş yapmanın keyfini çıkaracak. 13 Eylül Perşembe akşamı, Vogue Türkiye öncülüğünde gerçekleşecek bu harika gecede Koton, İstanbul’lu moda tutkunlarını mağazalarına bekliyor.


Atasay'da özel indirimler

Atasay, tasarımcıların, modellerin ve sektör öncülerinin katılımıyla gerçekleşecek Fashion Night Out’a özel indirimler ve süprizler sunuyor. Atasay bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek olan Fashion Night Out gecesinde İstinye Park ve Bağdat Caddesi mağazalarında katılımcılarını bekliyor. Atasay, 13 Eylül gecesi İstinye Park ve Bağdat Caddesi  mağazalarında pırlantalı ürünlerde yüzde 15, altın ürünlerde ise yüzde 10 indirim sunuyor.,Ayrıca  alışveriş yapan herkese bu geceyi unutulmaz kılacak “Şans Bilekliği”  de hediye ediliyor. Gece geç saatlere kadar devam edecek olan Fashion Night Out kapsamında Atasay Bağdat Caddesi ve İstinye Park mağazalarındaki özel indirimlerden ve hediyelerden yararlanabilirsiniz. Atasay’ın, bu geceye özel fırsatlarını kaçırmayın. Fashion Night Out coşkusunu Atasay ile yaşayın.

Sephora Fashion’s Night Out’un Yıldızı Olacak!

Sephora İstinye Park Mağazası birbirinden özel sürprizleri ve çok özel fırsatları ile Vogue Fashion’s Night Out’ın en eğlenceli en trendy etkinlik alanı olacak! Güzellik ve bakım tutkunlarının bir yıl boyunca heyecanla beklediği VFNO’ya katılan Sephora, alışveriş severlere çok özel sürprizler sunuyor. 13 Eylül Perşembe akşamı 18:00-00:00 saatleriarasında, Sephora ürünlerinde ve sadece Sephora mağazalarında satılan Amerika’nın yanı sıra Avrupa’nın da en ünlü kozmetik markalarında %15 indirim fırsatı Sephora kart müşterilerini bekliyor.

Dockers’tan Fashion’s Night Out stil danışmanlığı fırsatı


Fashion’s Night Out’a katılan Dockers, stilinizi yeniden keşfetmenize yardımcı oluyor. 13 Eylül Perşembe akşamı, İstiyePark Boyner’deki Dockers® satış noktasına gelenler, Dockers® erkek stil danışmanının vereceği ipuçlarıyla sonbahar boyunca vazgeçemeyecekleri maskülen ve tarz sahibi kombinasyonlar yaratacaklar. Khaki deyince ilk akla gelen marka olan Dockers® da 13 Eylül Perşembe akşamı gerçekleşecek olan Fashion’s Night Out şerefine İstinyePark Boyner mağazasındaki satış noktasını ziyaret edeceklere stil danışmanlığı hizmeti sunuyor. Ayrıca Fortune Cookie’ler içinde yer alan sürpriz hediyeler ve Alpha kokteyller Dockers®’ı ziyaret edecekleri bekliyor. Dockers® erkek stil danışmanından yeni koleksiyonundaki ürünlerin nasıl kombinleneceği hakkında ipuçları alabilir, stilinizi yeniden keşfederken keyifli ve özel bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Adidas'ın indirimleri sosyal medyada

Bu yıl modayı sokaklara taşıyan adidas Originals, “all Originals represent” diyerek tüm yaya geçitlerini podyuma çeviriyor. Siz de bir anlık bile olsa süper model olmak istemez misiniz? O zaman sizi FNO gecesi İstinye Park ve Nişantaşı adidas mağazalarına bekliyoruz. Mağaza girişlerine kurulacak all Originals represent alanından geçerken fotoğrafçılara en şık pozlarınızı vermeyi unutmayın. Siz indirimli alışverişin keyfini çıkarırken, fotoğrafınız özel çerçevesi ile hazırlanıyor olacak. Gerçek bir moda şovuna ev sahipliği yapacak İstinye Park ve Nişantaşı Mağazalarında, Radio adidas Originals DJ’leri iş başında olacak. İstinye Park’ta Yiğit Gürcihan’ın FakePakt kimliğiyle yayacağı beat’lere karşı koyamayacak, Nişantaşı’nda ise Club Bangkok’tan Onur Yazıcı’nın Indie seçkisi ile yerinizde duramayacaksınız. FNO günü adidas’ın sizler için birçok sürprizi olacak. Bu sürprizlerden yararlanabilmek için yapmanız gereken tek şey, sosyal medyada biraz vakit geçirmek! Radio adidas Originals’ın Facebook ve Twitter hesaplarını takip ederek adidas’tan sürpriz hediyeler ve indirimler kazanabilirsiniz. FNO gecesi ise, Foursquare ile adidas mağazalarında check-in olup size özel indiriminizi anında kullanabileceksiniz.

Penti de indiriyor

Penti, 13 Eylül Perşembe gecesi gerçekleştirilecek Vogue Fashion’s Night Out alışveriş heyecanına hazırlanıyor. Suadiye Penti, İstinye Park Penti, Nişantaşı Penti mağazalarında geceye özel sürpriz indirimler sunularak alışveriş şenliği kutlanacak. Saat 24:00’e kadar açık kalacak Penti mağazaları, alışverişi adeta bir coşkuya dönüştürecek. Renk renk, desen desen Penti çorapları, birbirinden iddialı iç çamaşırları ve sezon trendlerini yansıtan aksesuvarları geceye özel sunulan indirimle almak isteyenler, farklı bir alışveriş gecesi yaşayacak.

City's'de parti var
Yılın önemli moda olayı olan alışveriş şenliği Fashion’s Night Out’a, City’s’de birbirinden ilginç etkinlik ve sürprizlerle kapılarını açıyor. City’s, sürpriz isimlerin katılacağı geceye, düzenlenecek moda etkinlikleri, canlı müzik performansları, sürpriz indirim fırsatları ve birbirinden renkli etkinliklerle merhaba diyecek. Müşterilerine kaliteli alışverişin yanı sıra ev sahipliği yaptığı etkinliklerle de eşsiz hizmetler sunan moda ve yaşam merkezi City’s, bu sene de yılın en önemli moda partisinin coşku ve fırsatlarını kaçırmak istemeyenleri gecenin ruhuna uygun büyüleyici atmosferinde ağırlayacak “Fashion’s Night Out”da gecenin ritmi köşe yazıları ve ilk kitabı “ Falan Filan” ile geniş okuyucusu kitlesine ulaşan Oben Budak  “Fashion’s Night Out” için City’s’de unutulmayacak bir DJ performansı ile gecenin partisine imza atacak.

Dilek Hanif'ten armalı gömlek

Dilek Hanif Atölyesi, sunacağı Hazır Giyim Koleksiyonu ile 13 Eylül Perşembe gecesi konuklara keyifli bir alışveriş vaadediyor. Nişantaşı'ndaki tarihi Ralli Apartmanı'nda yer alan Dilek Hanif mağazasında ziyaretçiler gece boyunca canlı müzik eşliğinde keyifli alışveriş imkanı yaşarken, Vogue Fashion's Night Out'a özel indirimlerden de yararlanabilecekler. Kırmızı halı ile karşılanacak konuklar, Dilek Hanif Hazır Giyim Koleksiyonu'nu incelerken, sunulacak lezzetli ikramlarla da farklı bir alışveriş deneyimi yaşayacak.Ayrıca Vogue Fashion's Night Out gecesinde Dilek Hanif mağazasından 500 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilere de Dilek Hanif özel tasarımı armalı gömlek hediye edilecek.


Mehmet Turgut fotoğrafınızı çekecek


Yapı Kredi Worldcard, dünya modasının en büyük alışveriş partisi olarak kabul edilen Vogue Fashion's Night Out İstanbul'un 2. kez ana sponsoru oldu. Yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi Worldcard ile Vogue Fashion's Night Out'a katılanlar, kendilerine özel fırsatlarla gece alışveriş yapma keyfini sürerken, Mehmet Turgut'un objektifinden fotoğraflarını çektirme fırsatını da yakalayacak.Ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut ve ekibi, İstinye Park'ta kurulacak 200 metrekarelik sette, 21.00 ila 24.00 saatleri arasında Worldcard sahiplerine özel moda çekimini tüm detayları ile gerçekleştirecek. Kişiye özel fotoğraflar, sahiplerinin e-mail adreslerine Mehmet Turgut imzası ile gönderilecek. Katılımcıların içindeki fotomodeli ortaya çıkaracak olan bu etkinlikte Vogue Fashion's Night Out'a katılanlar da ünlü fotoğrafçının çalışma sürecini izleme olanağı bulacak. 13 Eylül 2012 Perşembe gecesi Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstinye Park'ta düzenlenecek Vogue Fashion's Night Out'ta Worldcard'ın kart sahiplerine sürpriz bir kampanyası da olacak. Kart sahipleri Worldcard ile üye işyerlerinden yapacakları her tek seferdeki 100 lira ve üzerinde alışverişlerine 10 lira Worldpuan kazanma fırsatı elde edecek. Kart sahipleri etkinlik kapsamındaki alışverişlerinden 50 liraya kadar Worldpuan kazanabilecek.

Özlem Süer neredeyse üste para verecek
   
Takipçilerine deneyim dolu etkinlikler yaşatmayı seven Özlem Süer tasarımcı markası,
bu defaki etkinliğini, bu sene 3.sü düzenlenecek olan VOGUE FASHION’S NIGHT OUT kapsamında kısa süre önce açılan yeni satış noktası Özlem Süer SUADİYE’ de 13 EYLÜL Perşembe 2012, 18.00- 00.30 saatleri arasında hayata geçirecek… “NIGHTIES by ÖZLEM SÜER “ ismi ile kurgulanacak ve twitter üzerinden #nightiesbyozlemsuer hashtagi ile takip edilebilecek etkinlik sürprizlerle dolu! Dünyaca ünlü makyaj ürünleri markası M.A.C ile çapraz sürprizlerin olacağı ve işbirlikçi cool markaların etkinliğin bir parçası olarak ikram ve hediyeler sunacağı etkinlik, Özlem Süer’ in Bağdat Caddesi / Suadiye mağazasında ilk defa gerçekleşecek bir gece daveti buluşması olacak 90’ların hit şarkılarının Murat Beşer tarafından çalınarak dans pisti ortamı yaratılacak etkinliğin en büyük sürprizi; Mağazada ouşturulacak mini stüdyo alanında, Konukların 90’lar stylingi ile MEHMET TURGUT'un yaratıcısı olduğu 46 Dergisi ekibi ve Baran Akkoyunlu ve Deniz Koşan objektifine poz verecek olması! Özlem Süer takipçilerinin mağazada tam bir fashion shooting atmosferi deneyimleyeceği etkinlik aynı zamanda Sonbahar-Kış 2012-13 yeni sezon tasarımlarının da deneneceği bir platform olacak. Mağazada devam eden NET %70 İNDİRİMden de faydalanabilecek marka takipçileri, hem Özlem Süer’ in dinamik şehir hayatına yönelik hazır giyim tasarımları ile hem de davet kostümleri ile buluşacaklar. Deneyim tasarımı kavramı çerçevesinde; lezzet ve güzel müzik odaklı tasarım etkinliklerini, özel marka destekçisi isimlerle kurgulamaktan keyif alan, davetlilerin hali hazırda takipçisi olduğu markaları etkinliklerine entegre etmeye özen gösteren Özlem Süer’ in bu etkinliğinde; McDonald’s , ikramları ile lezzet dolu bir akşam keyfi yapmamızı sağlayacak. Jack Daniels’ ın hem lezzeti hem de sunum şekli ile fenomen olmuş coctail’ i LYNCHBURG LEMONADE servis edilerek tam bir happy hour coşkusu yaşamamızı sağlayacak. Doğal bileşenli 28BLACK enerji içeceğinin geceye özel sürpriz karışımları dans pistinin ritmini yükseltirken; Doğadan Çayları ve Fuse Tea ise diğer cool markalar olarak yer alacaklar. Lezzet düşkünlerinin de unutulmayacağı akşamda; İstanbul Cupcakery ismi ile yarattığı lezzetleri, zevk sahibi damaklara ulaştıran Oya Mary Köprülü’ nün cupcakelerinden tadılacak… Serinletici marka olarak ise organik lezzetleriyle her yaştan hayran kitlesi yaratmayı başaran L’ era Fresca dondurmaları servis edilecek. Özlem Süer SUADİYE:
Bağdat Caddesi, Plaj Yolu Sokak No:12 Suadiye / İstanbul 0216 445 90 43 info@ozlemsuer.com
( Bağdat Caddesi, Suadiye Zara’ nın sokağından girildiğinde sağda yer alan Movieplex Sineması’nı geçer geçmez… )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...