11 Eylül 2012 Salı

Elle’den Fashion’s Night Out’a özel sürprizler…



Bu yıl 13 Eylül akşamı gerçekleşecek olan Vogue Fashion’s Night Out’ta ELLE renkli etkinliği ile ses getirecek. Modanın ayak sesi ELLE City’s Alışveriş Merkezi’nde müşterilerini; özel Green Koleksiyonu, % 40 indirim fırsatı ve diğer sürprizleriyle karşılayacak.


ELLE, her sene farklı etkinlikler ile yer aldığı Fashion’s Night Out için yine ilgi çekici bir konsept hazırladı. City’s mağazasına gelenler, hem ELLE’in yeni sezon ürünlerinde FNO’ya özel % 40 indirim avantajından yararlanma şansı bulacak hem de şarap ikramı eşliğinde keyifli anlar yaşayacaklar.

ELLE’in çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla hazırladığı özel Green Koleksiyonu’ndaki babetler de City’s mağazasında yer alacak. Çevreyi hızla kirleten plastik ve benzeri atık maddeler birer aksesuara dönüşüyor ve ELLE Green Koleksiyonu’nda kullanılıyor. Pet şişelerden yapılmış çiçekler babetleri süslerken, atık kumaş ve doğal deri parçalarından da moda çizgiler taşıyan modeller hazırlanıyor.

13 Eylül Perşembe akşamı gece yarısına kadar açık kalacak ELLE City’s mağazasını ziyaret edenler eğlenceli “Wanna be a Rock Star” fotoğraf etkinliğine de katılabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...