7 Eylül 2012 Cuma

SONBAHARI CALVIN KLEIN İLE KARŞILAYIN


Bu bir basın bültenidir

Prestijli erkeklerin vazgeçemediği dünya markası Calvin Klein, 2012-2013 Sonbahar-Kış sezonu gömlekleriyle fark yaratıyor. Hem klasik hem de sportij modelleriyle seçenek bolluğu sunan yeni sezon gömlekler, ütü gerektirmeyen özel kumaşlarıyla erkeklerin bir numaralı tercihi olacak.




En özel kumaşların fark yaratan tasarımlarla buluştuğu Calvin Klein 2012-2013 Sonbahar-Kış sezonu gömlekleri, müdavimlerinin yüzünü güldürüyor. Titizlikle üretilen en kaliteli ürünleri tüketicilere sunan Calvin Klein’ın yeni sezon gömlekleri, ütü gerektirmeyen özellikli kumaşlarıyla dikkat çekiyor.

Gri, beyaz, pembe, sarı, bej, kahve ve lacivert renklerinin en güzel tonlarının kullanıldığı 2012-2013 Sonbahar-Kış sezonu ürünlerinde hem renk hem de model çeşitliliği sunuluyor. Asil ve gösterişli çizgiler taşıyan klasik gömlekler erkeklerin iş hayatında prestijli görünmelerini sağlarken, sportif gömlekler ise şehirli ve özgür erkeklerin vazgeçilmezi olacak.

Calvin Klein ürünlerini, Türkiye’nin en seçkin lokasyonlarında bulunan Calvin Klein mağazalarından temin edebilirsiniz.

CALVIN KLEIN MAĞAZALARI İstanbul: İstinye Park, City's Nişantaşı, Akmerkez. Ankara: Kentpark AVM, Cepa AVM, İzmir: Bornova Forum AVM, Muğla: Yalıkavak Marina

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...