21 Şubat 2013 Perşembe

Dünyaca Ünlü Kült Marka Fred Perry’den 3 Farklı Koleksiyon!



Ünlü İngiliz markası Fred Perry İlkbahar/Yaz 2013 sezonuna özel Amy Winehouse, Kadın ve Erkek Authentic koleksiyonlarını müşterilerinin beğenisine sunuyor.
Ünlü İngiliz tenisçi Frederick John Perry'nin 60 yıl önce yarattığı, klasikleşen parçalarıyla modanın 'kült' ismi haline gelen Fred Perry; Avusturyalı Tibby Wegner'in üretmiş olduğu kol bantlarının ünlü tenis oyuncusu tarafından geliştirilmesi ile ortaya çıkti

Marka uzun yıllar, iyi giyinen 60'lardaki mod akımı tarafından sahiplenilmesinin ardından, spor camiasından çıkıp alt kültür giysisi haline gelmiştir. Sokak stilini, sportif şıklık ile birleştiren Fred Perry; orjinallik, tarih ve stil barındıran bir markadır.

Polo gömlekte defne yaprak logoyu başarılı bir şekilde tasarlayan Fred Perry, ikonik stillerin adresi olmaya devam ediyor. İngiliz sokak modasının ‘subsonic’ ruhla tüm dünyaya yayılmasını sağlayan marka, yenilikçi fikirleri farklı bir stil anlayışıyla sunuyor.

Efsanevi sanatçı Amy Winehouse’un ismini taşıyan 2013 İlkbahar/Yaz Amy Winehouse koleksiyonunda, sanatçının eşsiz stili kusursuz bir şekilde yansıtılıyor. Bu başarı da geçmişte ünlü isimle yakından çalışmış PPQ tasarımcısı Amy Molyneaux’in katkısı büyük.

2013 koleksiyonunda; Amy Winehouse’un Fred Perry için 2011’de hazırladığı koleksiyondaki ana stil, yeni koleksiyonda da korunarak, üstüne yeni trendlerle ilintili detayların işlenmiş olduğu göze çarpıyor. Koleksiyonda; siyah, pembe ve ateş kırmısı öne çıkıyor. Cesur baskılar ve özel şal desenlerine de rastladığımız koleksiyonda bir rol oynuyor.

İlkbahar/Yaz 2013 Authentic erkek koleksiyonunda ise hikaye spor ve şehir sokak tarzının üstüne kuruluyor. Fred Perry tasarım ekibi, yeni koleksiyonunda en ikonik spor parçalarından ilham alarak çağdaş trendlerle tasarımlarını tekrar yorumluyor. Keskin ve temiz silüetleri birleştirerek ortaya çıkartan koleksiyon form ve fonksiyonun mükemmel birleşimini sunuyor.







Not? Fred Perry mağazaları İstinyepark AVM’de ve Ankara Panora AVM’de bulunmaktadır. Ayrıca markaya tüm Bilstore mağazalarından da ulaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...