28 Şubat 2013 Perşembe

Ahu Yağtu'nun AU Vintage'ı yayında

2012’nin Temmuz ayında Ahu Yağtu tarafından temelleri atılan
AU Vintage artık yayında!

Auvintage.com; İkinci el, vintage ve yaratıcı tasarımları, sokak modası ve dünya trendlerinden eşsiz parçaları bulabileceğiniz, aynı zamanda da sizi zaman tünelinde gezintiye çıkararak, yaşamın her anını yansıtan bir online alışveriş sitesi. AU Vintage dünyasında dönemini yansıtan özel vintage parçaların yanı sıra, vintage giyim ve stil önerilerinden, tasarımcı röportajlarına ve ipuçlarına kolaylıkla ulaşmanız mümkün.

Sizin için özenle seçilmiş, geçmiş yılların izini taşıyan eşsiz ürünlere ulaşmak AU Vintage’ın Zaman Tüneli ile çok daha kolay. Kendinizi yakın hissettiğiniz döneme ait ürünleri anasayfadaki zaman tüneli fonksiyonunu kullanarak rahatlıkla bulabilirsiniz.

AU Vintage dünyasında ait oldukları dönemin çizgisini yansıttığını düşündüğünüz değerli parçaları "Satmak İstiyorum!" seçeneğiyle ile meraklılarına ulaştırabilirsiniz!

AU Loves bölümünde stili ile dikkat çeken farklı pek çok tasarımcının koleksiyonuna, ya da sizin için özenle seçilmiş dekorasyon parçalarına ulaşmanız mümkün.

AU Blog sayfasında ise stil önerileri, ilham veren fotoğraflar, yeni trendler, AU Vintage hakkındaki haberlere ulaşabilirsiniz.

Yeniliklerden haberdar olmak ve AU Vintage dünyasına daha yakın olmak için sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir, eşsiz ürünlerimiz tükenmeden www.auvintage.com’u ziyaret edip, yeniliklerden haberdar olmak için üye olabilirsiniz! ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...