28 Şubat 2013 Perşembe

FRANSIZ BENSIMON BİLSTORE’DA!


Avrupa’dan Japonya’ya, Amerika’dan Avustralya’ya kadar büyük yankı uyandıran ve trend haline gelen dünyaca ünlü marka Bensimon, Bilstore ile Mart ayından itibaren Türkiye’de!

 


1975 yılında Serge ve Yves Bensimon tarafından kurulan Fransız Bensimon markası, 1980 yılında ortaya çıkarılan La Tennis Bensimon koleksiyonunun sadeliği ve otantikliği ile moda dünyasında kısa sürede popüler olmuş ve gardropların vazgeçilmezi haline gelmiştir.

Farklı nesillerin kullanmış olduğu ve günümüzde halen değişmeyen, içinde Fransa’nın ve Paris’li olmanın hikâyesini barındıran ikonik tenis ayakkabıları, her sezon yeni eklenen renkleri ve Jean Paul Gaultier, Chanel gibi ünlü tasarımcılarla yapmış oldukları ortak tasarımları ile tutkunlarıyla buluşuyor.


Sade ve otantik detaylarla yaşama sanatını sunan ayakkabı koleksiyonu La Tennis Bensimon; Naomi Watts, Liv Tyler, Julia Roberts, Nicole Richie ve Kirsten Dunst gibi dünyaca ünlü isimlerin de tercihi.


Herbiri doğal materyallerden üretilen Bensimon’lar, elde zanaatkârlar tarafından boyanmaktadır. Vintage ve otantik görünüme sahip olan Bensimon, bir moda markası olmanın çok ötesinde, iyi görünüm ve işlevselliği bir arada sunan, her gün giymek isteyeceğiniz tasarımları ile Bilstore’da sizleri bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...