25 Şubat 2013 Pazartesi

Efsane Levi’s® 501® Jean 140. Yılını Kutluyor...


Dünyanın en ikonik ve zamansız jean’i Levi’s® 501®,140 yıldır tüm yeni trend ve akımlarla yenilenerek, vazgeçilmez olmayı başarıyor….

2013 İlkbahar-Yaz sezonunda Levi’s®, ikonik 501®’in 140. yılını ilk defa non-denim bir koleksiyonla kutluyor. Orijinal ve ikonik tasarımıyla dünyanın en çok giyilen jean’i haline gelen Levi’s® 501® her dönem yeni trend ve akımlarla yenilenerek ön planda kalmayı başarıyor.

Başkanlardan film yıldızlarına, rock yıldızlarından moda ikonlarına, sanatçılardan teknoloji öncülerine kadar tarihe ve günümüze damgasını vuran birçok kişinin favorisi Levi’s® 501®, 2013 İlkbahar-Yaz sezonunda gerçek niteliğini ve ebedi ruhunu koruyarak alışılmışın dışında dört parçalık bir koleksiyonla karşımıza çıkıyor. "ivy green", "true chino", "chalk blue" ve "mineral red" renklerde satışa sunulan Levi’s® 501® jean'ler bu sezon Levi’s® tutkunlarının vazgeçilmezi olacak.

Tasarım detaylarında yer alan incelikli değişiklikler, Levi’s® 501® jean’lerin günümüzün öncüleri arasında yer alma geleneğini tazeliyor. Kendine özgü ruhunu kaybetmeden sürekli değişim geçiren Levi's 501® jean'ler Time Dergisi tarafından 20. Yüzyılın moda ikonu seçilmişti.

Levi’s® 501®’in yeni jenerasyonu ve non-denim jean’ler, kullanıcılara daha dar bir siluet ve bel çevresinde daha fazla rahatlık sunarken; geniş cepleriyle son model akıllı telefonların dahi rahatça taşınmasını sağlıyor. Tasarım detaylarıyla dikkat çeken Levi’s® 501® jean'ler sağlam dikişlere, güçlendirilmiş kemer köprülerine, iç dikişlere, düğme deliklerine ve manşetlere sahip. Vücut hatlarına kalıp gibi oturan ve ısmarlama yapılmış görüntüsü veren mükemmel, klasik ve zamansız bir jean’e sahip olmak için Levi’s® 501®'i tercih edin...



Levi’s® hakkında:
Levi Strauss & Co. tarafından 1873 yılında icat edilen Levi’s® jean’ler, orijinal ve otantik jean pantolonlardır. Levi’s® markası, klasik Amerikan tarzının ve “cool” görünümün somut örneğidir. Levi’s® jean bugün dünya genelinde en çok bilinen giysilerden biridir ve 110’un üzerinde ülkede farklı nesillerden bireylerin hayranlık ve bağlılığını kazanmış bulunmaktadır. Günümüzde, Levi’s® marka portföyü, kesintisiz bir inovasyon ve giyim endüstrisinde benzeri olmayan know-how birikimi aracılığıyla gelişmeye devam etmektedir. Levi Strauss & Co. bireylerin kendi kişiliklerini ifade etmelerine imkan tanıyan denim pantolonlar, günlük giysiler ve aksesuarlar yaratır. Levi’s® markası, ürünleri ve mağazaları hakkında daha fazla bilgi için www.levi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...