14 Ekim 2012 Pazar

BU SEZON ERKEKLERİN BİLEKLERİ ÇELİKTEN


Bu sezonun trendi bilekliklere erkekler de uyum sağlıyor. Loja’s’ın çelik bileklikleri erkeklerin en şık anlarında onlara eşlik ediyor. Örgü ya da düz derinin çelikle birleştiği Loja’s’ın erkeklere özel bu koleksiyonu fark yaratmak isteyen erkeklerin bir numaralı tercihi olacak.



Bu sezon herkesin kollarını süsleyen bileklikler erkeklerin modern dünyasına da adım atıyor. Farklı tasarımların yaratıcısı Loja’s’ın çelik ve deriyi bir araya getirdiği bileklik koleksiyonu şimdi erkeklerin beğenisine sunuluyor. Her stile uygun bileklikler sade ve şıklıktan yana olanların bileklerini süsleyecek.





Sade kıyafetlerin tamamlayacısı olan ve farklı kalınlıklarda tasarlanan bileklikler hem şık hem de klasik tarza göre şekilleniyor. Üzerlerinde yer alan küçük taşlar erkeklerin şıklığına şıklık katıyor. Dairesel kıvrımların bulunduğu modeller ise bileklere hareket getiriyor. Tokalı olmasıyla rahat bir kullanım sunan Loja’s bileklikler ile bu sezon tüm erkeklerin bilekleri çelikle buluşuyor. İster kahve tonları, isterse erkeklerin vazgeçilmezi asil renk siyah.  Loja’s’ın çelik koleksiyonu görülmeye değer.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...