30 Ekim 2012 Salı

Sabri Özel'den sezona yön veren çizgiler




Sabri Özel; klasikle modern çizgileri birleştirdiği, özel kumaşlardan üretilmiş, birbirinden şık gömlekleri ile iş ve özel yaşamın vazgeçilmezi olan takım elbiselerini yeni sezonda erkek kullanıcılarıyla buluşturuyor. Sabri Özel’in, kesimleri ve kumaşlarıyla son derece şık ve konforlu pantolonları kendinizi iyi hissettirmeye devam ediyor…



Sezona yön veren çizgiler…

Sabri Özel’in kalıp sisteminde yapılan değişiklikler sayesinde, erkekler daha fit bir görünüme kavuşuyor. Ekose ve çizgili gömlekler, koton karışımlı trikolar, likralı takımlar, tek ceketlerle kombinlenen chino ve jean pantolonlar, her tarzdan erkeğin beğenisine sunuluyor. 


Sabri Özel’de sweat’ler şerit ve aksesuarlarla süslenirken, trikolarda alkantara ve metal aksesuarlar revaçta… Triko montlarda kullanılan kalın metal fermuarlar ise sezonun detayları arasında yer alıyor.

Sabri Özel’in Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda göze çarpan renkler, erkek giyiminin vazgeçilmez tonlarından oluşuyor. Siyah, koyu lacivert, füme, nefti, haki, gri tonları ve camel modellerde kullanılan ana renkler arasında...

Sabri Özel, 2012 -2013 Kış Koleksiyonu için bu kış da; giyimine önem veren, kalite ve şıklığı birlikte arayan kullanıcılarına benzersiz bir koleksiyon sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...