10 Ekim 2012 Çarşamba

İstanbul Moda Haftası ikinci kez sinemayla buluşuyor





İstanbul Fashion Week paralelinde gerçekleşecek Fashion & Film Vol. 2 projesiyle modayı ikinci kez sinemanın bakış açısıyla değerlendiriyor. 11 Ekim Perşembe günü düzenlenecek etkinlikte, dünyanın farklı ülkelerinden modacıların, yönetmenlerin işlerini sergileyen, moda ve hareketli görüntü ilişkisi üzerinden yeni bir anlatım dili geliştiren 15 film ve videonun gösterimi yapılacak. Saat 17.00’de başlayacak film gösterimleriyle beraber İtalya ve Türkiye’de moda filmlerine imza atan yönetmen ikili StereoBrain’in yer alacağı bir söyleşi düzenlenecek. Bu keyif dolu gece saat 18.30’daki söyleşinin ardından saat 22.00’de dev bir partiyle devam edecek. Moda haftası paralelinde film, söyleşi ve partiyi bir araya getiren bu benzersiz etkinlik yine moda takipçilerine kapılarını açıyor.

Rémy Martin Cognac’ın içki sponsorluğunun yanı sıra Moda Tasarımcıları Derneği ve Elle dergisi desteğiyle düzenlenecek Ghetto’daki partide sanat koleksiyonerleri, sanatçılar, galericiler, moda tasarımcıları, modeller, dergi editörleri ve medya mensupları hem bu özel seçkide yer alan filmleri izleyecek hem de partiyle beraber Rémy Martin Cognac’ın kokteyl ikramlarını tadarak hoşça vakit geçirecek.

Küratörlüğünü Tuna Yılmaz’ın yaptığı ve Markafoni sponsorluğunda gerçekleşecek Fashion&Film Vol. 2 kapsamında iki tanesi Türkiye’den olmak üzere 15 moda filmi gösterilecek. Türkiye’yi temsil eden filmlerden bir tanesi ünlü piyano virtüözü Anjelika Akbar’ın genç oğlu Yürek Akbar’ın geçtiğimiz İstanbul Moda Haftası’nın perde arkasını anlattığı yapım. Ayrıca Hüseyin Çağlayan, Armani gibi dünyaca ünlü modacılar ve farklı bağımsız tasarımcıların da filmleri seçkide yer alıyor.

Film Gösterimleri 17:00 - 18:00 ESMOD İstanbul
Söyleşi 18:30 - 19:30 ESMOD İstanbul
Özel Parti 22:00 Ghetto İstanbul





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...