9 Ekim 2012 Salı

Levi’s® Erkeklere Farklı Bir Silüet Kazandırıyor

 Fit ve rafine duruşun ön plana çıkarıldığı Sonbahar-Kış 2012 Levi’s® Taper Koleksiyonu, bu sezon iki yepyeni model sunuyor: 508TM Taper ve 562TM Loose Taper. Efsanevi model 520TM, yeni 520TM Extreme Taper ile yeniden hayat buluyor
 Levi’s® erkeğinin yeni rafine stili, bu sonbahar ilham verici detaylara ve kusursuzluğa adanmış kesimlere sahip olacak. Yeni erkek koleksiyonu ile Levi’s® yenilikçi, sportif, rahat ve cool bir tarza sahip erkekleri cezbedecek.

Sonbahar-Kış 2012 Levi’s® Taper Koleksiyonu

520TM Extreme Taper

Daha geniş bir bele sahip 520TM Extreme Taper belin alt kısmına oturmasıyla öne çıkıyor. Dizden aşağı daralan bacak kesimi 520TM Extreme Taper’ın en gözde özelliği.

508TM Taper
Kalçaya asılı duran pantolon, dizden aşağı daralarak fit bir görünüm sağlıyor. Ne geniş ne de çok dar, ideal taper stiline sahip olmak isteyen erkeklerin bu sezon 508TM Taper vazgeçilmezi olacak.

562TM Loose Taper

 Daha geniş ve yüksek beli ile 562TM Loose Taper kalçanın tam üzerine oturuyor. “Loose” görünümüyle düşük bel giymeyi tercih edenlerin seveceği bir model olan 562TM Loose Taper’ın farklı yıkamaları, Levi’s®’ın yeni sezonunda jean meraklılarını bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...