12 Ekim 2012 Cuma

SABRİ ÖZEL HEM GİYDİRİYOR HEM KONUŞTURUYOR

Sabri Özel’de yapacağınız 250 TL ve üzeri alışverişinizde Faturalı hatlara 45 TL hediye, Hazır Kart’lılara ise Turkcell’den Turkcell’e aylık 500 dk. konuşma hediye ediliyor.
25 Kasım’a kadar devam edecek kampanya ile Sabri Özel Mağazalarından 250 TL ve üzeri alışveriş yapan Turkcell hat kullanıcılarını, yüzlerce dakika kazanma fırsatı bekliyor. Kampanyaya katılacak tüketicilerin, verilecek şifre kartlarda yer alan şifreyi aralarında birer boşluk bırakarak “SIFRE AD SOYAD ADRES” yazıp 1579'a göndermeleri gerekiyor. Bunun karşılığında ön ödemeli aboneler 1 ay boyunca Turkcell yönüne geçerli 500 dakika konuşma, faturalı aboneler ise 45 TL fatura indirimi kazanıyorlar.

Turkcell Kampanyası’na sadece Turkcell Faturalı ve Hazır Kart, Muhabbet Kart abonelerinden kısa mesaj gönderenler katılabiliyor. Ön ödemeli kurumsal hatlar bu kampanyadan yararlanamamaktadır.
Kampanyaya katılım KDV ve ÖİV dâhil 0,65 TL olarak ücretlendirilir. Kazandığınız hediye TL/dakikaları dakikası 0,4 TL, periyodu 15 sn olarak kullanabilirsiniz. Var olan hediye TL’lerinizle yapabileceğiniz maksimum konuşma süresini aştıktan sonra kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilmeye devam edersiniz. Faturalı hatlardaki 45 TL’lik indirim bir tek GSM kullanımları (ses-sms-data) için geçerlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...