8 Ekim 2012 Pazartesi

JACK WOLFSKIN İLK MAĞAZASINI AÇIYOR

Outdoor giyim, ayakkabı ve ekipmanları alanında Avrupa’da önde gelen tedarikçileri arasında yer alan Jack Wolfskin, 11 Ekim 2012 Perşembe günü Türkiye’deki ilk mağazasını Kanyon Alışveriş Merkezi’nde açarak, 2012/13 Sonbahar/Kış koleksiyonunu İstanbul’lu müşterilerin beğenisine sunacak. Mağazayı açılışın ilk haftası boyunca ziyaret edecek olan müşteriler, sürpriz fırsatlardan yararlanma şansını da elde edecek. Outdoor giyim, ayakkabı ve ekipmanları alanında Avrupa’nın lider tedarikçilerinden biri olan Jack Wolfskin,  Türkiye’deki ilk mağazasını açarak büyümeye devam ediyor.




Outdoor giyim alışverişinde işlevsellik, kalite ve seçeneği en üst düzeye taşıyacak

Dış mekanlarda kendini evinde hissedenler için bir numaralı destinasyon haline gelmesi beklenen Jack Wolfskin İstanbul mağazası, 2012/13 Sonbahar/Kış koleksiyonunda dağcılık, doğa yürüyüşleri ve aile başlıkları altındaki ürünlerini sunacak. İşlevsellik, güvenilirlik,stil ve kalitede en üst standardı vaat eden Jack Wolfskin ürünleri aynı zamanda Jack Wolfskin’in kendi geliştirdiği Texapore* teknolojisi ile yeni ve yenilikçi Fibrecloud* yalıtım teknolojisine sahip. Jack Wolfskin İstanbul Mağaza Müdürü Şamil Toksöz konuyla ilgili olarak, “Kozmopolit bir şehir olan İstanbul’daki outdoor müdavimleri için yeni bir Jack Wolfskin mağazası açmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Outdoor alışverişi kişisel beğeni kadar işlevsel bilgiye de dayanmak zorunda .Ekibimiz, müşterilerimize Outdoor giyim ve ekipmanları üzerine uzman tavsiyeler vermek için her zaman hazır bulunacak.” açıklamasında bulunuyor. Haftanın her günü 10:00-22:00 saatleri arasında ziyarete açık olan mağazayı açılışın ilk haftası boyunca ziyaret edecek olan müşteriler, sürpriz fırsatlardan yararlanma şansını da elde edebilecekler.
                                                       
                                   
 * TEXAPORE, Jack Wolfskin tarafından icat edilen, kıyafetlerde ve ayakkabılarda kullanılan ve tüm hava koşullarına karşı koruma sağlayan bir malzemedir. Tüm TEXAPORE ürünleri yüzde yüz su geçirmez ve aynı zamanda nefes alabilir özelliktedir. Farklı alanlardaki outdoor sporları için birçok farklı TEXAPORE malzemesi bulunmaktadır.
                                

* FIBRECLOUD sentetik elyaf dolgunun tüm avantajlı özelliklerini taşıyan yumuşak bir yalıtım sağlayarak her ihtiyaç için en iyi çözümü sunar. Özel haznelerin içine gevşek bir şekilde yerleştirilen dolgu malzemesi mükemmel bir yalıtım performansına sahiptir. FIBRECLOUD ayrıca neme (ter, yağmur ve kar) dayanıklıdır, çok hızlı kurur ve bakımı kolaydır.

Jack Wolfskin Hakkında:

Avrupa ve Asya’da 4 bin satış noktası, 600 yüz mağazası bulunan, inovasyon ve uzmanlığa dayalı markanın 2011 satış geliri 355 milyon Euro...Jack Wolfskin işlevsel outdoor giyim, ayakkabı ve ekipmanlarının Avrupa’da önde gelen tedarikçilerinden biri ve Almanya’daki uzman spor perakende pazarındaki en büyük franchiser firmasıdır. Jack Wolfskin ürünleri Avrupa ve Asya’da bulunan 600’den fazla franchise mağazada ve 4 bin satış noktasında yer almaktadır. Jack Wolfskin ürünleri yüksek derecede işlevsellik, kullanıcı dostu ve inovasyon özelliklerini taşımaktadır. Son yıllarda birçok malzeme ve ürün yeniliğini sektörde başarıyla tanıtan Jack Wolfskin; giyim, sırt çantası ve çadır teknolojisinde çeşitli patentlere sahiptir. Şirket 2011 yılında, Avrupa’daki satış gelirlerini bir önceki yıla göre yüzde 22.5 arttırarak 355 milyon Euro’luk satış geliri kaydetmiştir. Jack Wolfskin GmbH & Co. KgaA genel merkezi Taunus Idstein’da yer almakta ve 630’un üzerinde kişiyi istihdam etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...