10 Ekim 2012 Çarşamba

Dünyaca ünlü model Francisco Lachowski, Mavi için İstanbul’daydı!


Dünyaca ünlü model Francisco Lachowski, Mavi’nin 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonu çekimleri için İstanbul’a geldi. Karizması ve yakışıklılığıyla genç kızların fenomeni haline gelen Lachowski, Mavi için ikinci kez kameraların karşına geçti.
İstanbul’a gelişi sosyal medyada büyük heyecan yaratan Francisco, çekimler sırasında, Mavi’nin Twitter üzerinden sorduğu soruyu doğru yanıtlayan bir hayranıyla buluştu. Mavi’nin Facebook ve Twitter sayfalarından kendisine gelen soruları da yanıtlayan ünlü model, en favori Türk yemeğinin kebap ve dolma olduğunu hayranlarıyla paylaştı. Görüşemediği hayranları için imzalı tişört ve fotoğraf bırakan model, “İstanbul’da olmaktan ve Mavi’yle çalışmaktan çok mutluyum. Daha önce geçen yılın sonbahar koleksiyonu için Paris’te çekim yapmıştık. Bu kez Mavi’nin evinde, İstanbul’dayız. Ekibin enerjisi ve koleksiyon mükemmel. Mavi’nin stilini, özellikle de jean’lerini çok seviyorum.” dedi.
Francisco Laschowski, kariyerine 2009 yılında Sao Paulo'da bir modellik yarışmasını kazanarak başladı. Henüz 16 yaşındayken Brezilya'da en iyi 50 model listesinin başına yükseldi. Genç yaşında Gucci, Dolce & Gabanna, dsquared2, Roberto Cavalli, Armani, Dior Homme gibi önemli moda markalarıyla çalışma fırsatını yakalayan 21 yaşındaki Brezilyalı model; GQ, Vogue ve FHM gibi dergilerde boy gösterdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...