19 Ekim 2012 Cuma

FELİX’İN SAATİNİ 10 TÜRK ALABİLECEK



Zenith elçisi Felix Baumgartner’in dalışa geçerken koluna taktığı saat El Primero Stratos Flyback Striking 10th kronografı dünya rekoruna imza attı. Tüm dünyada sınırlı sayıda üretilen Stratos modeline 10 Türk, 21 bin 400 liraya sahip olabilecek. Konyalı Saat’in distribütörlüğünde olan en prestijli saat üreticilerinden Zenith’in genetik mirasını taşıyan Stratos, saatte 36.000 titreşimlik bir frekansta atıyor.



Zenith saatleri sık sık öncülere en inanılmaz projelerinde eşlik etti ve en büyük insani deneyimlerden bazılarında yer aldı. Avusturyalı sporcu Felix Baumgartner’ın atlayışına eşlik eden Zenith El Primero Stratos, tamamen mekanik, komplike ve elle yapılması dışında dünyanın en dayanklı saati. El Primero Stratos striking 10th aynı zamanda saniyenin onda birini okumaya imkan sağlayan fonksiyonuyla gerçek bir saat olmanın ayrıcalığını taşıyor. 

 

Ses hızını aşan ilk insan olarak tarihe geçen Avusturyalı paraşütçü Felix Baumgartner’ın sınırlı sayıda üretilen Stratos modeli Türkiye’de saat severlerle buluşuyor. Zenith’in en önemli pazarlarından olan Türkiye, saatten 10 adet sipariş almayı başardı. Dünyanın ses hızını geçen tek saati El Primero Stratos Flyback Striking 10th modeli Türkiye’de 21 bin 400 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. 10 yıldır Zenith’in Türkiye distribütörü Konyalı Saat Genel Müdürü İrfan Nalçacı markanın en önemli pazarına sahip oldukları için 10 adet siparişi aldıklarını söyledi.

                                                         
Zenith tarafından desteklenen korkusuz Felix Baumgartner, bir stratosferik balonla 128,100 fit/39 bin metre yükseklikten atlayarak daha önce eşi görülmemiş bir serbest atlayış gerçekleştirdi. Hedeflediği tüm rekorları kıran Baumgartner hedeflenen noktaya sağ salim ayak bastı. Avusturyalı sporcu, en yüksek mesafeden serbest atlayış, insanlı balonla irtifa adında dünya rekorları kırarken tek zaman kaydedicisi Zenith Stratos ses duvarını aşan ilk saat ünvanını kazandı. Türkiye’de Zenith Stratos saatinin deri kayış versiyonu 21 bin 400 TL satılırken metal kayışlısı ise 23 bin 750 TL’den satılacak. 

 
Deri Kayışlı Stratos flyback Satış Fiyatı : 11.050 CHF
Metal Kayışlı Stratos flyback Satış Fiyatı: 12.220 CHF

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...